programėlės keliautojams
bestfreeapps.com archyvo nuotr.

Šiais laikais keliauti darosi vis paprasčiau. Viena iš pagrindinių to priežasčių yra išpopuliarėję pigūs skrydžiai. Juk lėktuvų bilietai gali tokiuose internetiniuose tinklapiuose kaip greitai.lt būti įsigyjami net ilgai netaupius.

Taip pat keliauti padeda ir įvairiausios išmaniosios programėlės. Dažnas keliautojas jau nebeįsivaizduoja savo išvykų be tokių programėlių. Dažniausiai išmaniąsias programėlės galima parsisiųsti nemokamai arba už simbolinį mokestį. Vis dėlto, egzistuoja tokia didelė gausybė išmaniųjų programėlių keliautojams, jog gali būti ganėtinai sunku išsirinkti. Tad, kurios iš šiuo metu siūlomų programėlių yra geriausios bei naudingiausios keliautojams?

 Wi-Fi Finder

Keliaujant labai paprasta išleisti daugybę pinigų internetui telefone, nes kai kuriose šalyse jis kainuoja tikrai nepigiai. Na, o esant svečioje šalyje taip norisi palaikyti ryšį su gimtinėje likusiais draugais bei artimaisiais, dalintis savo kelionės nuotraukomis ir vaizdo įrašais socialiniuose tinkluose ar tiesiog ieškoti skubiai reikalingos informacijos internete. Tad, jei norite išvengti milžiniškos telefono sąskaitos tiesiog būtina naudotis nemokamu belaidžiu interneto ryšiu (Wi-Fi). Prie jo dažniausiai galima prisijungti viešose miesto erdvėse, parkuose, prekybos centruose ar kavinėse. Vis dėlto, kartais surasti tokią interneto prieigą gali būti tikras iššūkis. Nuostabu yra tai, jog Wi-Fi Finder programėlė išmaniesiems telefonams yra sukurta būtent tam, jog padėtų iš anksto sužinoti galimas nemokamo belaidžio interneto vietas. Ši išmanioji programėlė yra tinkama iPhone, iPad ir Android naudotojams ir yra visiškai nemokama.

Sunscreen

Jei keliaujate ten, kur kaitina karšta saulė, o didžiąją savo kelionės laiko dalį ruošiatės praleisti gulinėdami auksiniame paplūdimyje ar vaikštinėdami gatvėmis per pačią kaitrą – tiesiog privalote parsisiųsti išmaniąją programėlę pavadinimu Sunscreen. Tiesa, ši programa tinkama tik iPhone bei iPad naudotojams, tačiau turintys Android operacinės sistemos išmaniuosius įrenginius gali naudotis beveik identiška programėle, kuri vadinasi Sunscreen Reminder Pro. Kuo šios programėlės tokios naudingos? Dėka šių išmaniųjų programėlių išvengsite nemalonaus nudegimo saulėje. Tiesiog įveskite savo odos tipą bei informaciją apie naudojamą kremą nuo saulės. Išmanioji programėlė apskaičiuos kaip dažnai turėtumėte pasitepti kremu nuo saulės ir jums apie tai primins. Tad, galėsite būti tikri, jog grįžę iš atostogų mėgausitės sveiku bronziniu įdegiu, o ne gydysitės odos nudegimą, kurio lengvai buvo galima išvengti. Sunscreen išmaniąją programėlė galima parsisiųsti nemokamai.

Packing Pro

Turbūt visi sutiks, jog su vienu iš didžiausių keliavimo išbandymų susiduriame dar prieš iškeliavę. Taip, tai galvos skausmas, ką pasiimti su savimi į kelionę. Neturint tikslaus daiktų sąrašo labai lengva apsikrauti nereikalingais daiktais, kuriuos paskui teks visur su savimi tampytis. Tad, Packing Pro išmanioji programėlė yra tiesiog ideali tiems, kuriems krautis lagaminą yra tikra kančia. Ši programėlė padės neapsikrauti nereikalingais daiktais, o tuo pat metu pasiimti su savimi viską, ko reikia. Kaip veikia Packing Pro? Tereikia įrašyti, kur keliaujate ir kiek laiko ten praleisite. Tuomet programėlė pateiks detalų sąrašą daiktų, kuriuos verta ir reikalinga pasiimti su savimi. Nuostabu yra tai, jog Packing Pro programėlė ne tik pasiūlo reikiamų daiktų sąrašą, bet ir suskirsto jį į atskiras kategorijas. Tiesa, Packing Pro išmaniąją programėlę kol kas gali naudotis tik keliautojai, kurie turi iPhone arba iPad išmaniuosius prietaisus. Vis dėlto, egzistuoja puiki alternatyva Android naudotojams. Tai programėlė pavadinimu Packing List. Šios programėlės, skirtos Android operacinei sistemai, veikimo principas kone identiškas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: