(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Spalio 12-17 d. Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (KJOSAS) organizuoja renginių ciklą „Kauno jaunimo savaitė“. Ši virtinė pasirodymų, akcijų, spektaklių, paskaitų ir kitų pramogų – tai įrodymas sau ir kitiems, jog Kaunas yra jaunatviškas ir veržlus miestas, o jame veikiantys žmonės – idėjiniai ir entuziastingi.

„Jaunimas – yra visuomenės ateitis, o aktyvus jaunimas – tai ne tik ateitis, tai ir dabartinė jos varomoji jėga. Kaunas yra ne tik akademinis miestas, jis yra jaunimo miestas, kuriame veikia daug įvairių jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų. Šių renginių metu sieksime parodyti Laikinosios sostinės gyventojams ir jų svečiams, koks aktyvus yra šis jaunimas, todėl būtent šiai visuomenės daliai reikia ypatingo dėmesio ir palaikymo“ – mintimis dalijosi „Apskritojo stalo“ Valdybos pirmininkas Mantas Simanavičius.

„Kauno jaunimo savaitės“ metu bus sutelkti tradiciniai, tačiau anksčiau atskirai organizuoti renginiai, skirti jaunimui, tokie kaip Kauno jaunimo forumas, „Šauniausios jaunimo nevyriausybinės organizacijos (ŠNVO) rinkimai“, jaunimo organizacijų mugė, Kauno jaunimo apdovanojimai.

Akcija „Zuikių medžioklė“, kurios metu bus „apdovanojami“ keleiviai, Kauno miesto viešuoju transportu važiuojantys be bilieto, vyks debatai su Kauno miesto savivaldybės tarybos politikais tema „Ar mokslo šaknys karčios, o vaisiai saldūs?“, dviejų dalių spektaklis „Sveiki“, „Jaunimo naktis“ su „Naktine pufaika“ ir „Coffe talk“, „Rytinė aerobika“ Rotušės aikštėje su profesionalia aerobikos trenere – tai tik dalis to, ką šiais metais Kauno (ir ne tik) jaunimui siūlo aktyviausios akademinio miesto organizacijos.

Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ – tai regioninė jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas jungianti sąjunga. Šiuo metu jai priklauso 36 organizacijos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: