(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Vasario 13 dieną (šeštadienį) nuo 10 – 14 valandomis Kauno kolegija skelbia „Moksleivių dieną“ ir kviečia atvykti į Kauno kolegijos centrinius rūmus (Pramonės pr. 20, Kaunas), kur organizuojama siūlomų studijų programų mugė.

Moksleiviams ši mugė suteiks puikią progą susipažinti su priėmimo sąlygomis, konkursinio balo formavimo principais, kolegijos studijų specifika, siūlomomis biomedicinos, technologijos, socialinių mokslų ir meno sričių studijų programomis.

Kauno kolegijoje realizuojamas 43 studijų programas mugės lankytojams pristatys patys Kauno kolegijos dėstytojai ir studentai, paruošę eilę siurprizų: moksleiviai galės dalyvauti ekskursijose į laboratorijas, išmokti įdomių ir naudingų dalykų, pasikalbėti su dėstytojais, išgirsti studentiško gyvenimo paslapčių iš studentų, o svarbiausia – sužinoti kas, kaip ir kokiu tikslu studijuojama.

„Moksleivių dieną“ Kauno kolegijoje veiks technologijų mokyklėlė, kurioje bus galima išbandyti jėgas atliekant pažintines užduotis. Moksleiviai galės pasimokyti lituoti radijo detalių rinkinį, sukurti „žaisliukus“, kuriuos vėliau galima tobulinti papildant juos elektronikos moduliais ir kuriant šviesos bei garso efektus. Taip pat moksleiviai galės pabandyti sumodeliuoti savo buto kompiuterių tinklą ir stebėti šiame tinkle informacijos srautą arba išmokti sumontuoti interneto ryšio kabelį ir jį testuoti.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: