Filmo ,,Kai šėlsta mamos" kadras

Šią vasarą kinuose dominuoja moteriškos bičiulių komedijos. Ši filmų serija, kuri prasidėjo dar 2011 metais, patraukė Holivudo vadų dėmesį ir peraugo į visiškai atskirą žanrą apie juokingas, nepriklausomas ir nuotykių ieškančias moteris.

Filmai apie draugių tarpusavio ryšius dažnai pateikia juokingų ir netikėtų elementų: bėgantį nuogalių, daugybę narkotikų, šokius ant stalų, linksmybes su liežuviais ar net istoriją su numirėliu.

Tokių vakarėlių komedijų sąrašą sėkmingai papildo filmas „Kai šėlsta mamos“ (orig. „Fun Mom Dinner“), kuriame keturios mamos, kurias vienija tik tai, kad jų vaikai eina į tą pačią paruošiamąją klasę, sugalvoja drauge surengti „smagią mamų vakarienę“. Veiksmo filme apstu, todėl jau netrukus mamytės rūko „žolę“ ir pradeda kelti problemas.

Keturios labai skirtingos mamos, kurių vaidmenis atlieka aktorės Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett ir Molly Shannon, galiausiai supranta, kad jos tarpusavyje turi gerokai daugiau bendro, nei manė iš pradžių. Neįtikėtini vakarienės nuotykiai tarp jų užmezga tikrą, nuoširdų ir labai atvirą ryšį.

Filmo „Kai šėlsta mamos“ anonse galima išvysti tėtį, kuris mano, jog prižiūrėdamas savo vaiką tampa aukle, ir pabėgimo sceną, kurią pertraukia nenumaldomas troškimas paklausti kaip sekasi namuose. Anonse taip pat epizodiškai pasirodo grupės „Maroon 5“ vokalistas Adam Levine.

Mamoms (ir ne tik joms) dedikuojamą filmą sukūrė australų kilmės režisierė Alethea Jones, o scenarijų parašė Julie Rudd ir Naomi Scott, kurių sutuoktiniai, aktoriai Paul Rudd ir Adam Scott, filme „Kai šėlsta mamos“ vaidina tėčius.

Ponios Rudd teigimu, mamų personažus įkvėpė tikrame gyvenime sutiktos mamos, kurios vėliau tapo geriausiomis draugėmis. Scenarijaus autorė tiki, kad kai mamos susipažįsta ir saugo šią moterų draugystę, jos tampa bebaimėmis.

Filmas „Kai šėlsta mamos“, kuriame save ras kiekviena moteris ir mama, kinuose nuo rugpjūčio 4 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: