Kalbant apie stilių, gėlės tapo mėgstamu 2016-ųjų papuošalu. Nuo prašmatnių gėlių karūnų iki vyrų, kurie įsismeigia gėlių žiedus į savo barzdas, kiekvienas gali išbandyti šią natūralią madą.

Gėlininkas Geoffroy Mottartas pasisavina šią idėją ir pritaiko ją prie vyrų ir moterų, kuriems tikrai praverstų šiek tiek pagalbos šioje srityje – konkrečiau, visuomeninėms skulptūroms Briuselyje.

Elegancija, kurią Mottartas prideda šiems biustams ir iškaltoms statuloms yra virš įmantrumo ribų. Jis apgaubia jas tankiomis, neįprastomis puokštėmis, atskleidžiančiomis jo meistriškus kompozicijos įgūdžius. Staiga, akmeninės figūros – kai kurios apdūlėjusios nuo amžiaus – įgauna naują gyvenimą. Dabar jos papuoštos šviesiomis spalvomis ir gėlėtomis šukuosenomis, sukomponuotomis iš rožių, narcizų, samanų ir daug daugiau. Tai neįprastas, tačiau žavingas, žmogaus ir gamtos derinimo būdas.

Mottartas savo puošnius priedus vadina Fleurissements. Nors jie išsilaiko tik apie vieną dieną, prieš juos pašalinant, jis užfiksuoja fotografinį įrodymą ir įkelia į savo Instagram paskyrą. Šiuo būdu žmonės visame pasaulyje gali nenutrūkstamai gėrėtis jo kruopščiomis konstrukcijomis ir besitęsiančio projekto grožiu.

Geoffroy Mottartas gėlėmis įkvepia naują gyvenimą apdūlėjusioms, visų pamirštoms skulptūroms.

4

22

24

25

26

La Déesse du Bocq 05-2016 Jef Lambeaux vue de profil Hôtel de Ville de St-Gilles Place Maurice van Meenen 39, 1060

Les saisons 01-2016 de Joseph Witterulghe la mère et un enfant Parc de l'Abbaye de Forest, ch. de Bruxelles 1190 Forest

29

30

Taip pat skaitykite: Undinė 10,000 plastikinių butelių jūroje įspėja apie didžiulę plastiko taršą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: