© Marina Danilova

Neregėto grožio suknelės gimė įkvėptos realių meno kūrinių. Jas sukurti kilo idėja dizainerei Svetlanai Lyanilai, o fotografė Marina Danilova supažindino su jomis plačiąją publiką.

Moterys, kartu bendradarbiaudamos sukūrė nepakartojamo grožio sukneles, išpuoštas stulbinančiais peizažais bei architektūros vaizdais. Ilgi ir talpūs sijonai leidžia pabrėžti gilius potepius bei sukurti blizgias, saulės šviesos dėmes. Menininkės tikina, kad pasikeitus modelio pozai galima įžvelgti visiškai skirtingą vaizdą.

Svetlana Lyanila – žinomiausia madingų vestuvinių suknelių kūrėja. Moteris tikina, kad visada svajojusi per savo vestuves atrodyti nepriekaištingai, todėl ir kilo idėja susikurti įspūdingo grožio suknelę. Nuo 1995 metų moteris pradėjo kurti sukneles ne tik sau, bet ir savo draugėms, tada ir susilaukė didelės sėkmės. Moteris tikina, kad visada vadovaujasi principu, kad per vestuves turi būti išpildytos visos moters svajonės ir ji turi atrodyti nepriekaištingai, todėl vestuvinės suknelės kuriamos su dideliu atsidavimu.

Svetlana Lyanila pristatydama sukneles tapusias meno kūriniu pabrėžia, kad ji sukūrė šią ypatingą suknelių liniją bendradarbiaudama su Niku Safronovu, Rusijos menininku, kuris savo piešiniuose pabrėžia gamtos grožį, jėgą, architektūrą, todėl Svetlana Lyanila įkvėpta neregėto grožio paveikslų sukūrė suknelių  kolekciją, kuri pristato Niko Safronovo kūriniu.

Apsilankykite: Wow24

32

33

34

35

36

37

38

39

Marina Danilova: Website | Instagram |

Taip pat skaitykite: Du viename – paveikslas ir suknelė! [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: