Vasaros pabaigoje bus išrinktos žaviausios devynių Lietuvos miestų moterys
(c) Miestoledi.lt archyvo nuotr.
Gerda Burbaitė

Vasaros pabaigoje bus išrinktos žaviausios devynių Lietuvos miestų moterys, kurios turėtų tapti ir savotiškomis savo miestų ambasadorėmis, galinčiomis garsiai ištarti: „Aš didžiuojuosi savo miestu!“.

Konkurso tikslas – atkreipti dėmesį į Lietuvos miestus bei ten gyvenančias moteris, paskatinti jas aktyviau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, reikšti savo nuomonę ir priimti sprendimus.

Žaviausių motertų konkurse „Miesto ledi“ kviečiamos dalyvauti devynių Lietuvos miestų moterys iš Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Utenos, Alytaus, Ukmergės, Telšių ir Marijampolės.

Kieviename šių miestų rugpjūčio 8 d. bus išrinkta po vieną nugalėtoją, kuriai bus suteiktas „Miesto ledi“ titulas, 1000 Lt vertės piniginis prizas ir profesionali fotosesija.

Konkursas „Miesto ledi“ vyks dviem etapais. Pirmojo etapo metu, iki liepos 17 d., viename iš devynių miestų gyvenančios moterys bus kviečiamos užpildyti anketą www.miestoledi.lt ir įkelti tris savo nuotraukas. Konkurso dalyves vertins visi tinklalapio lankytojai, balsuodami už labiausiai patikusią moterį.

Daugiausiai balsų surinkusios 10 dalyvių iš kiekvieno miesto bus pakviestos į kitą konkurso etapą. Jo metu jas galės vertinti ne tik tinklalapio lankytojai, bet ir specialiai sudaryta komisija. Susumavus tiek lankytojų, tiek komisijos balsus, rugpjūčio 8 d. bus išrinktos devynios nugalėtojos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: