Organizatorių archyvo nuotr.

Nepakartojamas šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“, kurį visame pasaulyje matė daugiau nei 9 mln. žiūrovų, bus du kartus parodytas didžiausioje šalyje „Žalgirio“ arenoje Kaune – spalio 5 ir 6 dienomis.

Bilietus į nepakartojamą šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“ visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu www.bilietai.lt bus galima įsigyti jau nuo šio ketvirtadienio (kovo 15 d.) 10 val. ryto. Dviem dienomis anksčiau, kovo 13-ąją, bilietus galės įsigyti „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai.

Dinozaurai vėl riaumos tarptautinėse žemėse, nes 2018 m. pasaulinę šlovę pelnęs šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“ grįžta. Visą pasaulį apkeliavęs šou, kurį jau matė daugiau nei 9 mln. žmonių iš 250 miestų, liepos mėnesį atnaujins pasaulinį turą Didžiojoje Britanijoje. Vėliau „Pasivaikščiojims su dinozaurais – įspūdingas reginys“ bus surengtas didžiausiose Europos šalių arenose, taip pat ir Lietuvoje. Žiūrovų laukia didžiausias ir geriausias dinozaurų šou visame pasaulyje, kurio atnaujinimas kainavo daugiau nei 20 mln. JAV dolerių ir kuriame menas dera su aukščiausiomis technologijomis.

Dinozauras

Atnaujintame pastatyme žiūrovai matys efektingus ir spalvingus pasikeitimus, kurie buvo padaryti remiantis paskutiniais mokslininkų tyrimais. Todėl dinozaurų rūšys dabar atrodo kaip niekada tikroviškai. “Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys ” šou kuria “Global Creatures”. Vienos valandos ir 40 minučių trukmės šou su kino menui būdingu realizmu atskleidžia visą dinozaurų evoliucijos raidą. „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“ šou rodomose scenose vaizduojama dinozaurų tarpusavio sąveika, kaip jie evoliucionavo ir pradėjo vaikščioti dviem kojomis ir kaip žolėdžiai išmoko apsisaugoti nuo greitesnių plėšrūnų.

thumbnail_03

Bus pristatytos devynios dinozaurų rūšys, kurios viešpatavo prieš 200 mln. metų. Šou žiūrovai matys senovėje visus terorizavusį Tiranozaurą, taip pat Plateozaurą ir Liliensternus iš Triaso eros periodo, Stegozaurą ir Alozaurą iš Juros periodo, Torozaurą ir Ceratozaurą iš Kreidos eros. Didžiausias iš jų – Brachiozauras, kuris yra 11 metrų aukščio, o atstumas nuo jo nosies iki uodegos yra net 17 metrų. Ruošiant šį dinozaurą dirbo 50 darbuotojų komanda, kurioje buvo inžinieriai, odos gamintojai, menininkai, dažytojai ir animatronikos ekspertai – kūrimo procesas tęsėsi visus metus.

thumbnail_04

Žiūrovai pamatys visą pasaulio istoriją: atsiskiriančius Žemės kontinentus, perėjimą nuo Triaso eros periodo sausų dykumų į žaluma suvešėjusį Juros periodą. Taip pat okeanų formavimąsi, vulkanų išsiveržimus, miškų gaisrus – viską, kas vyko iki susidūrimo su didžiule kometa, kuri sudrebino Žemę ir išnaikino dinozaurus.

thumbnail_05

Šis šou gimė Australijoje, kur po ilgų planavimo ir darbo metų, „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“ užgimė 2007 m. sausio mėnesį Netrukus šou, kurio žiūrėti susirenka rekordinis skaičius žiūrovų, nukonkuravo visą pasaulį. 2009 m. „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“ pakerėjo ir Lietuvos publiką. Mūsų šalyje vykę pasaulinių gastrolių šou sulaukė beprecedentinio žiūrovų susidomėjimo – į pasirodymus buvo išpirkti visi bilietai.

Ištraukos iš šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“:

Šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“ Australijoje sukūrė Gerry Ryan, Malcolm Cooke ir Jill Bryant, o visam pasauliui pristato „Global Creatures“: www.dinosaurlive.com

thumbnail_06

Didžiausią kada nors Lietuvoje regėtą šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais“ Kauno „Žalgirio“ arenoje pristato „Live Nation Lietuva“, šiemet Vilniuje surengsiantis ypatingą dainininkės Erica Jennings pasirodymą, populiaraus britų atlikėjo Rag‘N‘Bone Man, pankuojančių čigonų grupės „Gogol Bordello“ koncertus, įspūdingą „A-Ha“ pasirodymą Trakų pilyje, didžiausią šalyje elektroninės muzikos festivalį „Radistai Villlage 2018“, atlikėjo „Daddy Was A Milkman“ ir legendinio „Pink Floyd“ kūrybos genijaus Roger Waters koncertus Kaune.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: