Kaunas.lt archyvo nuotr.

Nuo ateinančio trečiadienio Kauno mero pavaduotojų komandoje pradės dirbti Rasa Šnapštienė. Ji pakeis iš pareigų savo noru pasitraukusį Vasilijų Popovą.

 Naujoji vicemerė R. Šnapštienė atstovauja visuomeniniam judėjimui „Vieningas Kaunas“. Iki šiol ji vadovavo Kauno miesto tarybos Valdymo ir bendruomenių plėtojimo komitetui.

„Esu mokslininkė ir ilgus metus veiklą siejau su viešuoju valdymu. Socialinė apsauga, švietimas, nevyriausybinės organizacijos – tai sritys, kuriose dirbu ne vienerius metus. Svarbiausia įsiklausyti į bendruomenių poreikius ir rasti bendrus sprendimus, bei nepamiršti, kad dirbame miestiečiams”, –  teigė ekonomikos mokslų daktarė R. Šnapštienė.

Naujoji mero pavaduotoja iki šiol dirbo Kauno technologijos universiteto Viešosios politikos ir administravimo institute bei Vytauto Didžiojo universiteto Politikos mokslų ir diplomatijos institute.

„Mes renkamės ne pagal partijas, o pagal žmogaus kompetenciją ir sugebėjimus. Švietimas, sveikatos apsauga ir socialiniai reikalai yra itin svarbios sritys, kuriose laukia daug sunkaus darbo“, – tvirtino Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

 Antradienį vykusiame posėdyje už R. Šnapštienės kandidatūrą balsavo 28 tarybos nariai, 6 susilaikė, o 4 buvo prieš. Iš viso Kauno miesto taryboje yra 41 tarybos narys.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: