Kaunas.lt archyvo nuotr.

Didžiulio populiarumo sulaukęs projektas „Judėk sveikai“ į Kauną sugrįžo su trenksmu. Pirmadienį Kauno sporto halėje ir S. Dariaus ir S. Girėno stadione surengtose nemokamose treniruotėse sportavo keli šimtai kauniečių.

Kauno sporto halėje pirmadienį vyko „MyHero“, o tuo pačiu metu S. Dariaus ir S. Girėno stadione – bėgimo treniruotė. Kauno mero pavaduotojas Povilas Mačiulis, S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro direktorius Giedrius Bielskus ir Lietuvos sporto universiteto (LSU) kancleris Mindaugas Balčiūnas prieš pirmąją projekto „Judėk sveikai“ treniruotę pasirašė bendradarbiavimo susitarimą.

„Tai, kad vyko sporto halėje ir stadione, galiu apibūdinti vienu žodžiu – fantastika“, – taip projekto „Judėk sveikai“ startą apibūdino P. Mačiulis.

Nemokamos „Judėk sveikai“ treniruotės kiekvieną pirmadienį, trečiadienį ir penktadienį. Pirmadieniais, nuo 18.30 val., Kauno sporto halėje kauniečiai sportuos su „MyHero“ treneriais, tuo tarpu trečiadieniais (nuo 19.30 val.) ir penktadieniais (nuo 18.00 val.) LSU Lengvosios atletikos manieže vyks bėgimo treniruotės, kurias ves Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės trenerė Inga Juodeškienė su dukra Migle.

Artimiausiu metu po projekto „Judėk sveikai“ vėliava prisijungs ir daugiau sporto šakų. Šiltuoju metų laikutreniruotės ir mankštos persikels į lauką ir vyks S. Dariaus ir S. Girėno stadione, LSU apšilimo aikštelėje, Šilainiuose esančiame J. Basanavičiaus gimnazijos stadione, Panemunės paplūdimyje bei kitose miesto vietose.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: