Organizatorių archyvo nuotr.

Kauniečių jau pamėgtas naktinis kinas į miestą sugrįš ketvirtadienį. Renginį organizuojantys KTU studentai žada smagų vakarą su stilinga kriminaline komedija „Kieti bičai“ („The Nice Guys“).

Ši išskirtinė pramoga jau anksčiau sulaukė ypatingo kauniečių ir miesto svečių dėmesio. Automobiliais didžiuliame ekrane rodomų filmų pasižiūrėti vienu metu atvykdavo keli šimtai transporto priemonių.

Filmai čia demonstruojami po atviru dangumi. Žiūrovai jį žiūri neišlipdami iš savo mašinų, o garsas transliuojamas per automobilio radijo imtuvą.

„Tiems kas dar nematė – įdomu išbandyti tokį filmo žiūrėjimo būdą. Taip pat smagu atvykti su savo kompanija, gėrimais ir užkandžiais. O ir bilieto kaina viliojanti – tik 3 eurai už automobilį“, – sakė „Night Sky Cinema“ organizatorių atstovė Rūta Kriaučiūnaitė.

Naktiniu kino teatru po atviru dangumi tradiciškai taps didžiulė prekybos miestelio „Urmas“ aikštelė, kurioje vietos tikrai neturėtų pritrūkti visiems norintiems pasimėgauti kinu.

Filmas nukels į aštuntojo dešimtmečio Los Andželą, kuriame į įvairias kuriozines situacijas patenkantys smulkūs niekšeliai įsipainioja į išties didelius reikalus ir čia jau turi pademonstruoti visą savo sumanumą, kad išneštų sveiką kailį bei įvykdytų užduotis.

Renginio pradžia – rugpjūčio 17 dieną, ketvirtadienį, 23.00 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: