Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno valdžia neleis vietoj ledo arenos atidaryti parduotuves, pareiškė Kauno miesto tarybos narys Stanislovas Buškevičius, susitikęs su prekybos centrus “Akropolis” valdančios bendrovės “Resolution Property Management LT” vadovu Sigitu Jautakiu ir Kauno “Akropolio” valdytoja Brigita Kuodyte, penktadienį rašo “Kauno diena”.

S.Jautakis aiškino, kad “Akropolio” ledo arena toli gražu nėra pelninga ar perkrauta lankytojų, atvirkščiai – jų pasigendama, todėl kyla klausimas, ar kauniečiams ji apskritai reikalinga. “Dažnai čiuožyklą matome pustuštę. Kai kainą lankytojams sumažiname iki simbolinių 1 ar 2 litų, tada srautas dar atsiranda. Dėl menko lankomumo kenčia ir šalia įsikūrusios kavinės bei restoranai”, – aiškino verslininkas.

“Miestas dėl prekybos centro labai daug ką padarė ir yra pasirengęs padėti ir bendradarbiauti ateityje. Tačiau, jei būtų nuspręsta panaikinti ledą, mes rastume svertų apginti visuomeninį interesą – iškart panaikintume jums lengvatines žemės nuomos sąlygas, padidėtų reikalavimai ir automobilių statymo aikštelei, nes joje stovimų vietų skaičius galbūt nebeatitiktų poreikio”, – perspėjo S.Buškevičius.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: