Organizatorių archyvo nuotr.

Rugsėjo 25 dieną 200 projektų vadovų ir IT specialistų rinksis į trečius metus Agile Lietuva asociacijos narių bei savanorių organizuojamą Agile projektų valdymo metodų ir technikų konferenciją „Agile Tour Kaunas 2014“. Šioje konferencijoje išskirtinis dėmesys yra skiriamas techninėms programavimo praktikoms bei susipažinimui su Agile projektų valdymu.

Šiemet Kauno konferencijos dalyviai turės galimybę išgirsti daugiau nei 10 pranešėjų ir sudalyvauti praktiniuose užsiėmimuose. Konferencijoje dalyvaus net penki svečiai iš užsienio: JAV, Kanados, Turkijos bei Didžiosios Britanijos. Konferencija skirta ne tik patyrusiems Agile projektų vadovams, bet ir programuotojams, IT specialistams, jų vadovams.

Konferencijos atidarymo pranešimus skaitys svečias iš Kanados, J. B. Rainsberger bei vienas garsiausių pasaulio verslininkų Ilja Laurs. J. B. Rainsberger – vienas garsiausių pasaulyje Test Driven Development technikos mokytojų, Gordon Pask Award savininkas pateiks savo įžvalgas apie ateinantį dešimtmetį programinės įrangos gamyboje. Ilja apžvelgs dabartinę situaciją versle bei analizuos, kodėl visgi šiomis dienomis neveikia įmonių ilgalaikiai planai. Suprasdami, kad ne visiems dalyviams anglų kalba yra lengvai suprantama, konferenciją dalinsime į du srautus: lietuvių ir anglų kalba. Tikimės tai padės visiems konferencijos dalyviams jaustis laisvai.

„Jaučiame, kad įmonės Lietuvoje vis drąsiau ima naudoti Agile projektų valdymo metodus ir realiai pajaučia šių metodikų teikiamą naudą. Asociacija Agile Lietuva buria bendruomenę, kurioje galima lengvai dalintis informacija, patirtimi, mokytis vieniems iš kitų. Tam asociacijos savanoriai organizuoja kasmėnesinius Agile projektų valdymo metodikų naudotojų susitikimus, bei kelis šimtus profesionalų sulaukiančias konferencijas Vilniuje ir Kaune. Toks bendradarbiavimas leidžia greičiau išmokti taikyti geriausias praktikas savo įmonėse ir taip kelti jų konkurencingumą ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu mastu“, – teigia asociacijos prezidentas Vaidas Adomauskas.

Agile Turas Kaune yra pasaulinio Agile Turo renginio dalis. Lietuvoje Agile Turo metu Kaune ir Vilniuje vyksta ne tik konferencijos, bet ir sertifikuoti Agile metodikų mokymai.

Daugiau informacijos apie renginį ieškokite puslapyje www.agileturas.lt/kaunas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: