Robbie Williams /organizatorių archyvo nuotr.

Londone vykusioje spaudos konferencijoje paskelbtos ilgai lauktos Robbie Williamso gastrolės Europoje. Vienas populiariausių pasaulio atlikėjų atskleidė, kad planuoja aplankyti 18 šalių, kuriose surengs 29 koncertus. „The Heavy Entertainment Show Stadium Tour“ prasidės birželio 2 d. pasirodymu „Etihad“ stadione Mančesteryje. Specialaus svečio teisėmis Robbie Williamso gastrolėse dalyvaus populiarusis duetas „Erasure“. Bilietai į gastroles bus pradėti pardavinėti jau šį penktadienį (lapkričio 11 d.) nuo 12 val. visose „BilietųPasaulis“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Oficialiai patvirtinta, kad po dvejų metų pertraukos Robbie Williamsas surengs šou ir Lietuvoje. Populiarusis atlikėjas Vilniaus Vingio parke koncertuos rugpjūčio 16 d. Jau dabar didžiausiu 2017 m. koncertu tituluojamas šou bus vienintelis Robbie Williamso pasirodymas Baltijos šalyse.

Britų superžvaigždė Lietuvoje viešės jau antrą kartą. 2015 m. pavasarį „Žalgirio“ arenoje Kaune surengtą Robbie Williamso šou lydėjo didžiulė sėkmė: visi bilietai buvo išpirkti.

Šiandien  Robbie Williamsui bus įteiktas išskirtinis „BRITs Icon“ apdovanojimas. Populiarusis britų dainininkas taps tik trečiuoju atlikėju, kurio nuopelnai muzikai bus įvertinti šiuo prestižiniu titulu. Iki šiol „BRITs Icon“ apdovanojimai yra įteikti serui Eltonui Johnui ir Davidui Bowie.

„BRITs Icon“ apdovanojimu įvertinami tie atlikėjai, kurių kūryba, įrašai ir koncertai daro ilgalaikę įtaką D.Britanijos kultūrai, yra visuotinai pripažinti aukščiausio lygio pasiekimais muzikoje. Norėdamas kuo geriau pažymėti šį įvykį, Robbie Williamsas surengs specialų pasirodymą Londono koncertų salėje „Troxy“.

Šiandien vakare vyksiančiame koncerte dainininkas atliks ne tik didžiausius savo hitus, bet ir dainas iš penktadienį išleisto naujojo albumo „The Heavy Entertainmen Show“. Intymioje aplinkoje vyksiančiame šou dalyvaus daug kviestinių svečių, dainininkas ir jo draugai duos išskirtinius interviu. Visą renginį filmuos britų televizija „ITV“, šį koncertą planuojanti parodyti dar šiemet.

„Man yra didelė garbė sulaukti tokio įvertinimo. Negaliu sulaukti, kada galėsiu atlikti senas ir naujas savo dainas. „BRIT“ apdovanojimai man yra labai svarbūs – negaliu patikėti, kad netrukus rankose turėsiu jau 18-ą įvertinimą“, – džiaugėsi Robbie Williamsas.

Daugiau nei prieš du dešimtmečius vaikinų grupėje „Take That“ debiutavęs Robbie Williamsas solo karjerą pradėjo 1996 m. Jis yra laimėjęs net 18 „BRIT“ apdovanojimų – daugiau nei bet kuris kito atlikėjas ar grupė. Dainininkas taip pat yra pelnęs tris muzikos kanalo „MTV Europe“ apdovanojimus, o praėjusį dešimtmetį jo dainos britų radijo ir televizijos eteryje skambėjo dažniausiai.

Penktadienį Robbie Williamsas išleido naują studijinį albumą „The Heavy Entertainment Show“, kuris per dvi dienas buvo parduotas didesniu nei 300 tūkst. tiražu. Viso pasaulyje parduota daugiau nei 77 milijonų atlikėjo albumų ir singlų. Robbie Williamso diskografijoje yra net kelios dešimtys visame pasauyje išpopuliarėjusių hitų – „Feel“, „Angels“, „Millennium“, „Let Me Entertain You“, „Kids“, „Supreme“, „Rock DJ“ ir daugelis kitų.

Vieša prekyba bilietais į Robbie Williamso gastroles prasidės šį penktadienį (lapkričio 11 d.) 12 val. oficialioje dainininko interneto svetainėje: www.robbiewilliams.com ir visose „BilietųPasaulis“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: