© Vido Černiausko nuotr.

Vakar savo feisbuko paskyroje grupė „Deeper Upper“ paskelbė, jog lapkritį savo klausytojams žada daug staigmenų. Viena iš jų – naujas režisieriaus Sauliaus Baradinsko vaizdo klipas, kuris bus kuriamas būsimojo grupės albumo „Mirrors“ singlui „No Regrets“.

„Deeper Upper“ kreipiasi į savo klausytojus ir kviečia padėti klipui išvysti dienos šviesą. Tą padaryti galima minios finansavimo platformoje „Indiegogo“, paremiant projektą finansiškai. Visiems prisidėjusiems grupė žada atsidėkoti dovanomis – kvietimais į albumo pristatymo koncertą, CD plokštelėmis su muzikantų parašais ar net galimybe tapti klipo vykdomuoju prodiuseriu.

Režisieriaus S. Baradinsko teigimu, būsimasis darbas – tai lyg manifestas, skirtas jaunajai, po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo gimusiai, kartai. „Klipas pasakos apie „skaistų“ nepriklausomybės laikotarpio žmogų, kuris bando tapti laisvu. Konfliktas vyksta dėl įtakų ir nuomonių, kurios, lyg vyresniosios kartos palikimas, tūno tokio žmogaus galvoje. Dėl to kartais aklai sunaikiname save ir užsidarome į svetimų nuomonių „kalėjimą“, nors visa tai – tik iliuzija“, – teigia klipo kūrėjas.

                                                 „Deeper Upper“ video kvietimas

Praėjusiais metais „Deeper Upper“ pristatė teigiamai sutiktą S. Baradinsko režisuotą klipą dainai „Unity“, kuris Rygos tarptautiniame filmų festivalyje laimėjo specialų žiuri prizą, o „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose nominuotas kaip geriausias metų vaizdo klipas. Kiti režisieriaus darbai taip pat sulaukė pripažinimo – „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ klipas „Į Venesuelą“ pelnė geriausio muzikinio klipo apdovanojimą M.A.M.A. muzikos apdovanojimuose bei publikos prizą „Kino pavasaryje“. Iš viso S. Baradinsko sukurti darbai yra surinkę virš 10 milijonų peržiūrų „Youtube“ svetainėje.

Paremti naujai kuriamą klipą galima „Indiegogo“ platformos tinklapyje.

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: