Organizatorių archyvo nuotr.

Penktadienį (balandžio 21 d.) vos pradėjus platinti bilietus į legendinių „Queen“ ir Adam Lambert gastroles Europoje, grupės gerbėjai nesnaudė: per 1 val. buvo iššluoti bilietai į visus D.Britanijoje vyksiančius koncertus. Gausūs „Queen“ fanai mūsų šalyje taip pat neatsiliko – per pusdienį ištirpo daugiau nei 70 proc. bilietų į lapkričio 17 d. „Žalgirio arenoje“ Kaune vyksiantį koncertą. „Queen“ Lietuvoje koncertuos pirmą kartą, be to, tai bus vienintelis rokerių pasirodymas Baltijos šalyse.

Bilietus į „Queen“ ir Adam Lambert koncertą Kaune galima įsigyti visose BILIETAI.LT kasose ir internete: www.bilietai.lt

„Gerąja prasme esame sukrėsti ir priblokšti, nes visi bilietai į britų salose suplanuotus koncertus yra išpirkti. Ačiū gerbėjams už tokį nuostabų priėmimą“, – grupės oficialioje svetainėje internete rašo „Queen“ gitaristas Brian May. „Šou turi tęstis, todėl „Queen“ skelia papildomą koncertą didžiausioje Europoje Londono „O2“ arenoje, kur iš viso surengsime net tris pasirodymus“.

Queen 01

Birželio mėnesį grupė pradės gastroles Jungtinėse Amerikos Valstijose, kurioms pasibaigus turas persikels į Senąjį žemyną – pirmasis koncertas įvyks lapkričio 1 d. Čekijos sostinėje Prahoje. Vėliau „Queen“ koncertuos Vokietijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Austrijoje, Italijoje, Liuksemburge, Nyderlanduose, Suomijoje, Švedijoje, Airijoje, Anglijoje, Škotijoje ir Lietuvoje.

Viena svarbiausių grupių roko istorijoje gerbėjams ruošia naują šou, kuris nepaliks abejingų. „Queen“ būgnininkas Roger Taylor sako: „Tai atrodys visiškai kitaip, nei buvo mūsų pirmų bendrų gastrolių metu. Su technologijų pagalba galime naudoti kur kas platesnę priemonių paletę – tai leidžia surengti šimtaprocentį šou. Norime pranešti, kad koncertuose išgirsite ir pamatysite tai, ko mes dar niekada nesame darę, arba darėme tai labai seniai“.

thumbnail_Queen 02

Grupės „Queen“ gerbėjų lauks nemažai staigmenų. „Žmonės, kurie prieš keletą metų lankėsi mūsų pasirodymuose, šįkart bus nustebinti. Mes ne tik pakeitėme vizualią medžiagą ir visą techninę šou dalį, bet ir įtraukėme dainas, kurių iki šiol kartu nebuvome atlikę. Būtent tai skatina mane intensyviai ir kruopščiai ruoštis koncertams“, – sakė su „Queen“ koncertuojantis dainininkas Adam Lambert.

Vienintelį Baltijos šalyse grupės „Queen“ koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šįmet sostinėje surengsiantis vienos dienos festivalį „Summer In The City“ su legendiniu norvegų elektroninės muzikos duetu „Royksopp“ ir daugeliu kitų žvaigždžių; Trakų pilyje vienintelį Baltijos šalyse vyksiantį amerikiečių rokerio Alice Cooper koncertą ir lietuvių scenos atstovo „Daddy Was A Milkman“ koncertą; didžiausią metų šou – Robbie Williamso pasirodymą Vilniaus Vingio parke; rudens sezoną sostinėje pradėsiančius Italijos superžvaigždės Zucchero ir amerikiečių rokerių „Future Islands“ koncertus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: