Didžiausia informacijos technologijų bei buitinės technikos didmenininkė „GNT Lietuva“ tapo oficialia visame pasaulyje gerai žinomos įmonės „Hama“ produktų platintoja Lietuvoje. „GNT Lietuva“ platins šios kompanijos aksesuarus ir priedus vaizdo ir garso technikai, foto prekėms, kompiuteriams ir telekomunikacijoms, palengvinančius elektroninių prietaisų naudojimą.

„Mūsų kompanijos tikslas – pasiūlyti klientams aukštos kokybės ir patikimus produktus. Ši naujiena apie bendradarbiavimą su žymia tarptautine kompanija yra džiugi tiek mums, tiek patikimumą, kūrybiškumą ir naujoves vertinančiam Lietuvos vartotojui. „Hama“ produktai praktiški ir lengvai naudojami, pasižymintys idealiu suderinamumu bei puikiu kainos ir kokybės santykiu“, – sako „GNT Lietuva“ vadovas Evaldas Rėkus.

„Hama GmbH & Co KG“ vadovo Christoph Thomas teigimu, Lietuvos rinkai bus siūlomi pažangiausi ir moderniausi produktai. „Patyrusių technikų ir inžinierių dėka, „Hama“ produktus lengva pritaikyti prie kitų, tad išvengiama suderinamumo problemų. Kurdami ir plėtodami lengvai naudojamus produktus, „Hama“ visame pasaulyje turi savo vartotojus, kurie ypač vertina gaminamų produktų aukštą kokybės lygį, patikimumą ir nuolatinių patobulinimų bei naujų idėjų siekimą. Džiaugiamės galėdami tokius produktus pasiūlyti ir Lietuvos rinkai, bendradarbiaudami su „GNT Lietuva“, kuri atitinka mūsų distributoriams keliamus reikalavimus“, – teigia Christoph Thomas.

Kompanija „Hama“ savo veiklą pradėjo 1923 m. Pradžioje vykdžiusi didmeninę prekybą fotoprekėmis, vėliau kompanija išplėtė savo prekių asortimentą naujais aksesuarais audio ir video produktams. 1993 m. pasirodė papildomi produktai kompiuteriams ir telekomunikacijoms. Šiuo metu kompanija siūlo apie 18 tūkstančių madingų ir inovatyvių techninių priedų.

UAB „GNT Lietuva“ yra didžiausia informacijos technologijų bei buitinės technikos didmenininkė Lietuvoje, šiuo metu turinti daugiau kaip 800 partnerių bei klientų tinklą visoje šalyje. Pagrindinis bendrovės biuras bei sandėliai yra įsikūrę šalia Kauno, Domeikavoje. UAB „GNT Lietuva“ priklauso pirmaujančiai logistikos ir didmeninės prekybos paslaugų įmonei „ALSO Group“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: