(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Kovo 4 d., ketvirtadienį, 18 val. Kauno menininkų namuose – AUDIOVIZUALINĖ MENŲ SINTEZĖ

AtRASK ne tik Save, bet ir Kitus!

MUZIKA: „Psycho Boutique” – Artūras Bulota (vokalas, gitara), Gabrielius Užameckis (smuikas, fortepijonas, perkusija); „Kelionė-Dykuma” – Saulius Petreikis (įvairūs pučiamieji instrumentai), Gediminas Mačiulskis (perkusija); „Praregėjimai” – Mindaugas Ancevičius (vokalas, gitara), Ąžuolas Paulauskas (klarnetas, perkusija).

VIDEO: begarsis simbolistinis filmas „DU” – (vaidina – Genovaitė Straigytė ir Donatas Beniulis, tekstas – Audronė Pauliukevičiūtė, grafika ir montažas: Tadas Čapanauskas, Daiva Šniraitė; fotografijos – Akvilė Snarskienė, skulptūra – Viktorija Ruskonytė, keramika – Sigita Dabulskytė). Filmas „DU” pasakoja apie galimybę būti dviese – atrasti kitą žmogų, įsiklausyti, suvokti save kaip meno simbolį. „DU” – aprėpia įvairią dailės kūrybos procesus interpretuojančią filmuotą medžiagą, taip pat metaforišką dviejų žmonių, susitinkančių meno pasaulyje istoriją, kuri pasakojama ne tik grafinių tekstų pagalba, fotomenininkės A. Snarskienės nuotraukų vaizdais, bet ir yra įkūnyta skulptorių G. Straigytės bei D. Beniulio kuriamais personažais.

ŠIUOLAIKINIS ŠOKIS: improvizacijos – Milda Steponavičiūtė, Agnė Auželytė, Rasa Veiverienė.

Visus menų sintezės dalyvius vienija tas pats ir vienintelis TAIP – originalumui, kūrybiškam bendravimui ir meno, kaip bendravimo formos raiškai, tobulėjimui gilinantis į kūrybos pasaulio alternatyvas.

Bilietus (5 Lt) galima įsigyti Kauno menininkų namų Mūzų svetainėje, taip pat visose TIKETA kasose.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: