eurovision-austria.com archyvo nuotr.

Pamatęs Conchitos Wurst nuotraukas vienas mano ultra konservatyvus dešiniųjų pažiūrų bičiulis (cituoju) „šiek tiek vimtelėjo sau į burną“.

Nepaisant to, išgirdęs atlikėją dainuojant neatsilaikė ir atsiuntė man Youtube nuorodą elektroniniu paštu. Kas moderniame skype ir socialinių tinklų persmelktame amžiuje yra pakankamai retrogradiškas, sentimentalus, į praeitį nueinantis dalykas.

Conchitos Wurst balsas tiesiog glosto ausis, o originali išvaizda verčia žagsėti nebent LRS parlamentarų Rimanto Dagio ar Petro Gražulio klonus. Šis Austrijos Alpių papėdėje gimęs, išgalvotas, subtilus personažas savo sumatytojo ir įkūnytojo Tomas Neuwirth dėka tapo populiarus televizijos ORF talentų šou „Didysis šansas“.

Conchita kurios pavardė Wurst vokiečių kalba reiškia „dešrą“ netgi bandė savo jėgas Eurovizijos atrankoje, tiesa ne visai sėkmingai. Na bet viskas prieš akis, travesti-menininkė dar nustebins pasaulį, o šį kart kviečiu pasiklausyti jos atliekamo Celine Dion „Titaniko“ hito “My Heart Will Go On” bei Eurovizinės atrankos baladės.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: