(c) Ramūno Šimansko nuotr.

Kauno mažasis teatras sveikina žiūrovus su atėjusiu pavasariu ir kviečia net su 50 procentų nuolaida aplankyti pirmajį kovo mėnesio spektaklį V.Balsys „Žmogus medyje“, kuris vyks kovo 5 d. penktadienį 19 val.

Spektaklyje vaidinantys aktoriai Ramūnas Šimukauskas, Jolita Ross ir Saulius Bagaliūnas kalba apie mįslingąjį „aš“, kuris myli, kenčia, kerštauja ir atleidžia, nes žmogus visada yra kažkas daugiau. Tai trijų personažų gyvenimo istorija, kupina ištikimybės priesaikų ir jų laužymo, šmaikščių apibendrinimų, netikėtų veiksmo vingių bei tragikomiškų situacijų.

Pagrindinis herojus 12 metų slapstosi medyje nuo keršto ir bausmės, kurio gyvenimą lyg žaibas apverčia likimo išdaiga, tačiau viltis nušvinta ir išgydo nesantaikos žaizdas bei pakeičia įvykių eigą. Spektaklio herojus, tarsi medis, rankomis ir mintimis siekia dangaus, bet nepažinus, likimas jį nuleidžia ant žemės ir kojomis priverčia eiti savo meilės, vilties, tikėjimo keliu.

Spektaklis „Žmogus medyje“ apie draugystės ir meilės išsaugojimą, likimo kirčius, atsitiktinumus, kurie draugus paverčia nesutaikomais priešais ir išveda iš aklavietės.

Bilietus galima įsigyti nuo kovo 3 iki kovo 5 d. kasos darbo metu: III-V-15-19 val. M.Daukšos g. 34 arba rezervuotis tel. 8-37-408470, 226090

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: