(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šį pavasarį, jau trečią kartą Lietuvoje, startuos akcija „Būk geras“, kviečianti visus geros valios žmones tapti kaulų čiulpų donorais. Gegužės 1 d., šeštadienį, 12 val. VUL Santariškių klinikos ir bendrija „Kraujas“ rengia tradicinį Gatvės muzikos dienos renginį „Būgnai už gyvybę“ Boom Boom terasoje (Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelis, Vilniaus g. 41, Vilnius) kuriame, vadovaujami kompozitoriaus, instrumentalisto Tomo Dobrovolskio, muzikantais ir instrumentų kūrėjais galės būti visi – drauge sukursime galingą orkestrą „Begood‘ukai“ ir atliksime originalų, dar niekam negirdėtą koncertą.

Akcija „Būk geras“ visuomenei siekiama pristatyti kraujo ir kaulų čiulpų donorystės problemas, bei suteikti kuo daugiau informacijos apie tai, kaip paprastai kiekvienas iš mūsų, nepakenkdamas sau, gali padėti žmogui, šiandien kovojančiam su sunkia liga ir laukiančiam kaulų čiulpų transplantacijos.

Gegužės 1 –oji – Gatvės muzikos diena. Išėję į gatves puikūs muzikantai sielose transplantuos viltį ir gerumą. Tą dieną, atėję į Boom Boom terasą, išgirsite skambant aukščiausios prabos muziką, nes ten visu garsu skambės „Būgnai už gyvybę“.

Klausykite, grokite kartu ir būkite geri – tapkite kaulų čiulpų donorais, nes mes – vieno kraujo!

LR Sveikatos apsaugos ministerijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: