Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia Carla Bruni-Sarkozy (Carla Bruni-Sarkozi) interviu žurnalui “Vogue”, per kurį 44 metų gražuolė grįžo prie savo šaknų – supermanekenės karjeros, išsakė palaikymą prieštaringai vertinamiems planams įteisinti šalyje gėjų santuokas.

Duodama interviu, kuris bus paskelbtas žurnalo gruodžio numeryje kartu su 20 puslapių fotosesija, priminsiančia apie C.Bruni šlovę ant podiumo praeito amžiaus 10-ame dešimtmetyje, ji pripažino nesutarianti su savo vyru dėl gėjų santuokų ir tos pačios lyties porų galimybės įsivaikinti klausimo.

“Aš veikiau palaikau gėjų santuokas ir įsivaikinimą; turiu daug draugų – moterų ir vyrų – kurie yra tokioje padėtyje, ir nematau nieko nestabilaus arba iškrypėliška šeimose su homoseksualiais tėvais”, – aiškino ji.

Dabartinis Prancūzijos prezidentas Francois Hollande’as (Fransua Holandas), įveikęs Nicolas Sarkozy (Nikola Sarkozi) per gegužę vykusius rinkimus, ragina įteisinti tos pačios lyties asmenų santuokas ir tokių porų galimybę įsivaikinti, nors tam įnirtingai priešinasis katalikai ir dešinieji, įskaitant daugumą N.Sarkozy partijos UMP veikėjų.

C.Bruni-Sarkozy atsisakė atsakinėti į klausimus apie jos vyro tolesnius planus dalyvauti didžiojoje politikoje, tik užsiminė: “Tai buvo žavus nuotykis, tačiau šiandien norėčiau vėl būti piliete kaip ir bet kuris kitas.”

Manekenė ir dainininkė C.Bruni-Sarkozy, ateinantį pavasarį planuojanti išleisti savo ketvirtąjį albumą, ištekėjo už išsiskyrusio N.Sarkozy 2008 metais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: