(c) KaunoŽinios.lt archyvo nuotr.

Padanges paliekant paskutiniams paukščiams, Dainuojamosios poezijos palėpė tiesiog neturi kito pasirinkimo, kaip tik spalio 14 d. 19 val. į Kauno valstybinio dramos teatro Parketinę salę pakviesti žmogų, savo legendinės dainos žodžiais galintį juos bent trumpam sulaikyti – Kostą Smoriginą.

Aktorius, režisierius, bardas Kostas Smoriginas – žmogus, kurio vardą žino tiek ką tik mokyklą baigęs jaunuolis, per išleistuves dainavęs „Paukščius“, tiek jo tėtis, prisimenantis Kostą kaip Romeo iš garsiosios K. Antanėlio roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ ar kitų įsimintinų vaidmenų, sukurtų Jaunimo teatre. Dainuojamosios poezijos mylėtojai tikrai prisimena itin populiarų „Aktorių trio“, kuriame Kostas Smoriginas muzikavo kartu su kolegomis Sauliumi Bareikiu ir Olegu Ditkovskiu.

Šįsyk Kostas surengs solinį koncertą, kuriame atliks savo kūrybos dainas. Pasak K. Smorigino, dainų tekstai ir muzika jam – dešimt Dievo įsakymų, pagal kuriuos gyvena, todėl ir scenoje, anot bardo, profesionalas turi ne pataikauti, o atiduoti viską, ką turi geriausio. Neabejojame, jog šis koncertas taip pat bus geriausia, ką galite pasirinkti rudenišką trečiadienio vakarą.

Gabrielė Lenkauskaitė

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: