(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Vis daugiau nepatenkintų kauniečių skundžiasi, jog Kauno keliuose atsivėrusios duobės gadina jų automobilius, o ypač padangas.

Šiuo metu Kaune vis dar lyja, o visos po žiemos atsiradusios duobės jau pasislėpė po dideliu kiekiu vandens. Vienas kaunietis KaunoZinios.lt redakcijai pranešė, jog šiuo metu Tunelio gatvėje, tarp Kauno stoties turgaus ir Dainų slėnio, net keli automobiliai yra nukentėję nuo didelių duobių, kurios ne tik susprogdina padangas, bet ir sulaužo ratlankius.

Visus Kauno vairuotojus raginame neskubėti ir atidžiai stebėti kelio dangą bei vandens sankaupas ant kelio, nes po jomis gali slėptis didelė duobė. Nukentėjus arba pamačius kelio vietas, kurias reikia remontuoti nedelsiant, reikia pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112. Šios tarnybos darbuotojai susisieks su Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriumi, kurio pareiga pasirūpinti, jog tokios problemos būtų pašalintos kuo greičiau.

Pastebėję problematiškas eismo vietas Kaune, galite pranešti ir KaunoZinios.lt redakcijai el. paštu: info@kaunozinios.lt arba pasinaudodami funkcija “Pranešk pats”. Mes stengsimės kuo operatyviau informuoti visus apie Kauno gatves, kuriose reikėtų būti itin atidiems.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: