Clint Eastwood kairėje ir Scott Eastwood dešinėje / organizatorių archyvo nuotr.

Clint Eastwood yra vienas iš žymiausių šių laikų aktorių – ilgametę karjerą pradėjęs vesternuose skirtuose televizijai, Holivudo žvaigždė prasiskynė kelią į šlovę tokių pilnametražių kino filmų, kaip „Bjaurusis Haris“ (orig. „Dirty Harry“, 1971 m.), dėka. Grubi aktoriaus išvaizda ir kietos „mačo“ laikysenos vaidmenys, C. Eastwood pavertė kino pasaulio sekso simboliu bei tikru „pleibojumi“.

Tai atsispindi ir kino žvaigždės šeimyniniame gyvenime – daugybė santuokų ir, žiniasklaidai žinomi, septyni vaikai. Galbūt nenuostabu, kad vienas iš Clint Eastwood vaikų – Scott Eastwood – paveldėjo savo velnioniškai dailaus tėvo genus.

Jaunasis Scott Eastwood, kuris seka savo tėvo pėdomis, jau tavo sėkmingu aktoriumi – šių metų liepos mėnesį kylanti kino žvaigždė pasirodys įtempto siužeto veiksmo trilerio „Overdrive. Greičio vagys“ (orig. „Overdrive“) pagrindiniame vaidmenyje.

akorius ir sunus 2

Tėvas ir sūnus ne tik dalinasi meile kinui, Scott taip pat atrodo nepaprastai panašus į savo tėvą, kai jis buvo to paties amžiaus. Aktorius Scott Eastwood, kuriam dabar 31 metai, panašus kaip du vandens lašai į savo tėvą 1959 metų televizijos laidoje „Rawhide“, kuomet pastarajam buvo 29 metai. Tėvo ir sūnaus fizinis panašumas yra neginčijamas – jie turi tuos pačius veido bruožus ir identišką kūno sudėjimą.

Aktorius Scott Eastwood, kuris užaugo Havajuose gyvendamas kartu su savo mama Jacelyn Reeves, taip pat dirbu modeliu ir yra profesionalus parašiutininkas. Jaunasis Scott jau spėjo pasirodyti daugybėje filmų: tėvo režisuotoje dramoje „Gran Torino“, romantinėje dramoje „Ilgiausia kelionė“ (orig. „The Longest Ride“), „Savižudžių būryje“ (orig. „Suicide Squad“) ir paskutiniame „Greiti ir įsiutę“ (orig. „The Fate of the Furious“) franšizės filme.

Naujausiame aktoriaus filme „Overdrive. Greičio įkaitai“, kino žvaigždė Scott Eastwood vaidina automobilių vagišių, kurio taikinyje visada būna tik patys brangiausi ir prabangiausi sportiniai automobiliai. Kartu su broliu (aktorius Freddie Thorp) jie gauna užsakymą pavogti milijonus eurų kainuojantį vietinės mafijos boso 1937-ųjų „Bugatti“. Deja, broliai įkliūva ir mainais į savo gyvybes imasi naujo, dar sudėtingesnio darbo.

Testosteronu perpildytas veiksmo trileris „Overdrive. Greičio vagys“ su legendinio aktoriaus Clint Eastwood „kopija“, sūnumi Scott, kinuose nuo liepos 21 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: