Gimdyti moteris nusprendė pasitelkiant humorą.

Ar prisimenate moterį, kuri buvo apsirengusi Čiubakos kostiumu ir nesustabdomai juokėsi Facebook platformoje patalpintoje video medžiagoje? Ji tapo 2016 metų įžymybe, o jos vaizdo medžiaga buvo peržiūrėta milijonus kartų. Ji turi atsitraukti, nes atsirado nauja herojė su Vukio kauke.

Sudėtinga nesijuokti kuomet kaukė jos šauksmus išverčia į „Shyriiwook“ kalbą.

Katie Stricker Curtis iš Detroito gimdymui nusprendė persirengti vienu iš Žvaigždžių Karų herojų. Gulėdama ligoninės lovoje Katie susiima už pilvo ir rėkia iš skausmo.

Tačiau, kaukė kurią ji dėvi išverčia jos šauksmus į Shyriiwook kalbą, kurią Žvaigždžių Karų filmuose naudojo Vukių rasė. Kodėl ji taip pasielgė? Moteris tam turėjo gerą paaiškinimą…

Katie pasidalino vaizdo medžiaga Facebook svetainėje su užrašu „Aš tuoj būsiu motina, bet tai nereiškia, kad aš turiu suaugti!

“Bwahahahahai nereikia žiūrėti į gyvenimą per daug rimtai! Tai yra pati geriausia kalėdų dovana

Vėliau moteris pagimdė sveiką mergaitę vardu Jayden ir pasidalino, jog ji ir mergaitės tėvas ją „įsimylėjo“.

Ši juokinga vaizdo medžiaga suteikė moteriai daugybę internetinių fanų. Jie komentavo: „Tu šauni, Katie. Tai yra nuostabu, man reikėjo pasielgti taip pat kai aš gimdžiau, tai tikrai būtų sumažinę skausmą.“

Vaizdo medžiaga internete paplito kai Katie dar gimdė. Jos draugė Kelly Smyth sakė: „Tu jau sulaukei 2000 peržiūrų! Išpopuliarėti gimdant sugebi tik tu, mano drauge!”

Taip pat skaitykite: Krūtimi maitinančios mamos pildo Instagram #TreeOfLife kadrais

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: