James Franco © Wikimedia Comons archyvo nuotr.

Kaip informuoja “Los Angeles Times” ketvirtadienį paskelbtame pranešime penkios moterys apkaltino garsų JAV aktorių James Franco nederamu ar seksualiai išnaudojančiu elgesiu.

Keturios iš šių moterų buvusios Franco studentės, įskaitant Sarah Trite-Kaplan, kuri dalyvavo Franco rengtuose aktorinio meistriškumo pamokose. Franco aktorinio meistriškumo studija “Studio 4” praeitą rudenį staiga uždaryta. Tither-Kaplan teigė, kad ji buvo atrinkta filmui “The Long Home” prostitutės vaidmeniui, ir vėliau buvo paprašyta pasirodyti “bonus scenoje”, kurioje vaizduojama orgija, kurioje Franco turėjo imituotuoti moteriai atliekamą oralinį seksą.

Pasak Tither-Kaplan, Fraco filmavimo metu pašalino plastikinę apsaugą, dengusią moters vaginą prieš imituojant seksualinį veiksmą burna. Kita aktorė, dalyvavusi filmavime, pasak “L.A, Times” patvirtino Titer-Kaplan liudijimą.

“Aš gana greitai supratau, kad, negali sakyti “ne” šitam vaikinui”, – sakė Tither-Kaplan.

Dvi kitos moterys Hilary Dusome ir Natalie Chmiel kalbėjo apie “Franco” elgesį aktorinio mesitriškumo pamokose prieš darbą “Studio 4”. Abi liudijo esą, Franco tariamai priartėjo prie aktorių filmuojant sceną striptizo klube ir paprašė jų nusimesti marškinėlius. Kai aktorės nesuregavo Frankas užsiuto. Chmiel prisiminė, kad Frankas buvo “akivaizdžiai persiutęs” dėl to, kad moterys nenusirenginėjo.

Katie Ryan, kuri lankė pamokas “Studio 4”, sakė, kad “visuose jai siūlomuose vaidmenyse ji turėjo atlikti seksualinius veiksmus, arba nusiimti marškinėlius”. Ji taip pat sakė, kad Franco jai masiškai siunčia el. laiškus su prostitutės vaidmenų pasiūlymais.

Penktoji kaltintoja Violet Paley nebuvo Franco studentė, tačiau sakė, kad aktorius pasiūlė išsakyti pastabas jos scenarijuje. Paley teigė, kad Franco spaudė ją atlikti oralinį seksą, kai jiedu buvo nuošalėje esančiame automobilyje.

“Aš su juo kalbėjau, ir staiga pasirodė jo varpa”, – pasakojo ji. “Mane tai labai sunervino, ir aš pasakiau:” Ar galėtume tai padaryti vėliau? “Jis tiesiog palenkė mano galvą, ir aš tiesiog nenorėjau, kad jis manęs nekęstų, todėl aš tai padariau”.

James Franco advokatai neigia aktoriui pateiktus kaltinimus. Pats aktorius kol kas nepasisakė.

Taip pat skaitykite: Marvel kūrėjas Stan Lee apkaltintas seksualiniu priekabiavimu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: