(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Sparčiai populiarėjančio Bagažinių turgaus organizatoriai kviečia į turgų atvykti ne tik automobiliais, bet ir motociklais bei dviračiais.

Renginio organizatoriai sako, kad jiems teko išgirsti nemažai apgailestavimų iš žmonių, neturinčių automobilių, kad jie negali dalyvauti.

„Matėme, žmonių, kurie savotiškai išsprendė šią problemą – atsivežė daiktų ant motociklų ir dviračių bagažinių. Norime ir kitus užtikrinti, kad norint dalyvauti Bagažinių turguje nebūtina turėti automobilį“, – sako turgaus organizatorių atstovas Jonas Plenta.

Pirmajame Bagažinių turguje dalyvavo apie 50 prekiautojų, antrajame – daugiau nei 100, o birželio 12 d. vyksiančiame turguje tikimasi sulaukti dar daugiau.

Pagrindinė Bagažinių turgaus idėja – nereikalingus, nenaudojamus, bet dar gerus daiktus už simbolinę kainą parduoti arba išmainyti į reikalingus. Pirmajame turguje daugiausia buvo galima įsigyti naudotų namų apyvokos daiktų, drabužių, knygų, interjero detalių ir daug kitokių smulkmenų.

Bagažinių turgūs rengiami nuo balandžio iki spalio mėnesio. Prekyba vyksta kiekvieno mėnesio antrą šeštadienį automobilių aikštelėje, esančioje „Urmo“ teritorijoje, prie Rytinės galerijos. Už prekybos vietą prekiautojams mokėti nereikia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: