instagram.com/briangrazer archyvo nuotr.

Holivudo kino ir televizijos magnatas Brianas Grazeris (Brajenas Greizeris) šeštadienio vakarą susituokė su savo išrinktąja Kalifornijoje per ceremonijoje, kurioje dalyvavo daug žvaigždžių.

Šis iškilus prodiuseris sumainė žiedus su verslininke Veronica Smiley (Veronika Smaili) Los Andželo priemiestyje Santa Monikoje, o tarp ceremonijos svečių buvo garsenybių, tokių kaip Robertas Downey Jr. (Robertas Daunis jaunesnysis), Tobey Maguire’as (Tobis Magvairas), Terrence’as Howardas (Terensas Hovardas), Chrisas Rockas (Krisas Rokas) ir George’as Lucasas (Džordžas Lukasas).

Ten taip pat dalyvavo manekenė Liberty Ross (Liberti Ros) ir muzikos prodiuseris Jimmy Iovine’as (Džimis Ajovinas), kurie patys susituokė savaite anksčiau.

Šeštadienį B.Grazeris savo “Instagram” paskyroje paskelbė nuotrauką, kurioje matoma džiūgaujanti V.Smiley, vilkinti persikų spalvos tiulio suknelę. Užrašas prie nuotraukos buvo lakoniškas: “Mano nuotaka.”

Anksčiau šį mėnesį V.Smiley užsiminė apie artėjančias vestuves, pasidalijusi nuotrauka, kurioje jiedu matomi pateikiantys prašymą susituokti Beverli Hilse. Prie tos nuotraukos jis parašė: “Tai tampa tikrove.”

“Oskaro” laureatas B.Grazeris, kuris pasipiršo V.Smiley 2014 metais, anksčiau buvo triskart vedęs. Su savo trečia žmona Gigi Levangie (Gigi Levandži) jis išsiskyrė 2009-aisiais.

Prodiuseris 2011 metais taip pat buvo susižadėjęs su vietnamiete pianiste Nguyen Thi Chau Giang (Ngujen Ti Čau Ziang), o V.Smiley anksčiau palaikė romantiškus ryšius su britų komiku Johnu Cleese’u (Džonu Klizu).

vestuves

instagram.com/briangrazer archyvo nuotr.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: