Organizatorių archyvo nuotr.

Vaiko kambarys yra tikrų tikriausia mažojo namų gyventojo tvirtovė ir žaislų karalystė. Čia labai smagu žaisti, gera ilsėtis ir ramu miegoti. Tačiau kambariui jaukumo suteikia ne tik gražiomis spalvomis nudažytos sienos, prie jų derančios užuolaidos, margi kilimai ar nesuskaičiuojama galybė žaislų. Labai svarbūs yra ir baldai, ant kurių vaikutis prisėda pažaisti, prigula pailsėti ar miega naktį.

Vaikui skirti baldai turi būti žaidimo dalis, atstoti įsivaizduojamus gyvūnus, su kuriais mažylis galėtų bendrauti ir kartu žaisti. Nepamirškite, jog vaikas ne tik sėdi ant sofos, bet ant jos šokinėja ir vartosi, o jo vaizduotė net paprasčiausią fotelį paverčia bangas skrodžiančiu piratų laivu ar plėšriais žvėrimis knibždančia negyvenama sala. Todėl renkantis baldus labai svarbus aspektas – jų patrauklumas ir daugiafunkcionalumas. Jie turi būti įdomūs jūsų atžaloms, spalvingi ir ryškūs. Čia mums, suaugusiems, yra gražu natūralaus medžio spintelės su raitytomis rankenėlėmis, bet tikrai ne vaikui.

vaikiski baldai-min

Tam tikslui Kenditoys.com pristato gamintojo Delta Trade sukurtus novatoriškus, žaismingo dizaino, ryškiaspalvius minkštus vaikiškus foteliukus, kurie akimirksniu pagyvins kambario interjerą ir tikrai patiks mažiesiems. Šie foteliukai sukurti specialiai vaikams. Jie yra saugūs, patogūs bei, žinoma, gražūs. Taip pat lengvi, todėl neužgaus net pačių mažiausiųjų. Mieli vaikiški baldai, skirti žaidimams, knygučių skaitymui ar kitai aktyviai veiklai. Mieli ir spalvingi personažai pagyvins mažylio kambarį ir taps itin mėgstamu baldu, kurį itin lengva perkelti ir pernešti kur nori. Baldai, kuriuos vaikas pats gali kiloti iš vienos vietos į kitą, puikiai lavina jo savarankiškumą ir loginį mąstymą.

Jei vaiko kambarys nedidukas, idealus variantas – paaukštinta lova, po kuria galima įrengti kelis stalčius daiktams sudėti: žaislams, knygoms, drabužiams; taip pat ištraukiamą staliuką, kur jis galės pasidėti knygą ar pusryčius. Po tokia lova galima įkurti ir darbo kampelį. Čia taip pat puikiai pasitarnaus kompaktiškas ir lengvas Delta Trade foteliukas, kurį galima jaukiai „įkurdinti“ bet kurioje kambario vietoje.

baldai internetu vaikams

Delta Trade foteliukai gali būti ir puiki dovana, kuomet pasimetę blaškotės tarp gausybės žaislų, nežinodami kuo pradžiuginti giminaičių, draugų ar savo pačių vaikus.

Šiuos foteliukus labai paprasta prižiūrėti. Jie pagaminti iš poliuretano putų, todėl ir yra tokie lengvi bei patogūs. Aukščiausios kokybės medvilnės užvalkalas lengvai nusegamas, jį galima skalbti bet kurioje skalbimo mašinoje, o paveiksliukai ir po skalbimo nenublunka ir išlieka ryškūs. Elektroninėje parduotuvėje Kenditoys.com pristatoma produkcija pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, CE sertifikuota, sudėtyje neturinti toksiškų medžiagų.

baldai vaikams-min

Patraukliai, patogiai ir jaukiai įrengtas kambarys – viena iš harmoningos vaiko raidos sąlygų. Psichologai įrodė, kad kambario interjeras turi įtakos formuojantis vaiko asmenybei, skoniui, interesams bei protinei veiklai. Todėl, visų pirma, atsižvelkite į tai, kokie baldai vaikams zonai yra patys reikalingiausi. Tuomet bus daug lengviau derinti kitas, vaikų interjerui svarbias, detales.

Užsakymo Nr. KMC180028

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: