Pexels.com archyvo nuotr.

Pasibaigęs šiltasis metų laikas liūdina ne vieną žmogų, o visi žinom, kad vėsuma Lietuvoje užsibūna ilgiau nei šiluma. Geras metodas praskaidrinti atvėsusias dienas, tamsius rytus ir žvarbius vakarus yra apgalvoti rudens bei žiemos aprangą. Idėjų daugybė, todėl neverta apsiriboti nuobodžiais drabužių deriniais.

O kaip atsinaujinti spintą daug neišleidžiant? Vienas iš būdų įsigyti stilingus ir jaukius rudeninius drabužius – tai rūbai urmu. Toliau pateikiame kelias stilingas idėjas.

Suknelė-megztinis

Palikti suknelių spintoje pasibaigus vasarai nereikėtų – juk suknelių įvairovė tokia didelė. Vienas sprendimų galėtų būti megztinio tipo suknelė su paaukštinta arba įprasta apykakle. Mini, midi suknelės gali būti derinamos su sportbačiais, botais ir auliniais batais. O dirbtinės odos švarkelis įpūs jaunatviškumo. Atrodykite jaukiai ir stilingai be didelių pastangų.

Rudens spalvos ir languoti raštai

Languoti raštai yra klasiškas šaltojo metų laiko įvaizdis. Norite paįvairinti spintą? Įsigykite raštuotą rankinę ar kuprinę ir derinkite su smėlio spalvos paltuku. Būtent rudi, geltoni, oranžiniai, tamsiai raudoni atspalviai puikiai tinka rudeniui (o tai tikrai nėra staigmena). Metas tapti besikeičiančios gamtos dalimi.

Zomša

Zomšos medžiagos paltukas dailiai „sujungs“ paprastą rudeninį džinsų ir megztinio įvaizdį, o auliniai batai su zomšos apipavidalinimu atrodys šiltai ir stilingai. Derinkite šį audinį su aplink kaklą aprišta skarele jeigu lauke vis dar nėra pakankamai vėsu dėvėti šalikus.

Dirbtinis kailis

Ryškiaspalvis dirbtinio kailio paltukas tiks ir prie marškinėlių, ir prie palaidinės, džinsų ar sijono. Šis rūbas taps tuo, kuo norite, kad jis taptų – elegancija arba žaismingumu, o gal abi savybės kartu. Dirbtinis kailiukas tiks ir vėsią rudens dieną, ir žvarbų žiemos rytą. Svarbu teisingai sluoksniuoti kitus drabužius. Nesušalkite!

Užsakymo Nr. KMC180082

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: