Su Jumis laida apie informacines technologijas ir ne tik – IT+. Šiandien laidoje: interviu su mėmų karaliumi Patrick Davison iš „Meme Factory“ ir Aidu Jarušaičiu – vienu „London Flame“ kūrėjų; taip pat „Google Maps“ 3D, pristatome „Airtime“ – naują būdą anonimiškai bendrauti per vaizdo konferencijas „Facebook“, kiti internetų smagumai ir aktualiausios naujienos.

Naujienos trumpai: „Google Street View“ jau Lietuvoje; paviešinti „LinkedIN“ slaptažodžiai; interneto gigantai perėjo prie IPV6; Londono olimpinės žaidynes – tiesiogiai per „Youtube“.

Patrikas Davisonas („Meme Factory“) aiškina, kodėl mielų kačiukų video yra tokie populiarūs internete, ir kokią lietuvišką mėmą jis pasirinko savo prezentacijai; Aidas Jarušaitis pasakoja istoriją, kaip kilo idėja sukurti žaidimą „London Flame“ – pirmąjį lietuvišką produktą skirtą ir Windows 8!

Internetų smagumai: naujieji „Google Maps“ 3D formatu neleis pasiklysti metropolių labirintuose, „Chatroulette“ padorioji versija – „Airtime“ tik per „Facebook“, „Samsung Galaxy S3“ smūgių testai ir ateities planšečių sprendimai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: