(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Lietuvoje besilankantis oficialus pagrindinis planetos Kalėdų Senelis (Santa Claus) iš Suomijos Rovaniemio miestelio, esančio užpoliariniame rate Laplandijoje, penktadienį atvyko į Kauno miesto savivaldybę, kur susitiko su globos namų ir vaikų dienos centrų auklėtiniais.

Daugiau kaip šimtas vaikų džiugiai sutiko daugiau kaip dviejų metrų ūgio Kalėdų Senelį, kuris sveikino visus su artėjančiomis Kalėdomis, dalino dovanėles. Vaikučiai Kalėdų Seneliui dainavo, deklamavo eilėraštukus.

Kalėdų Senelį pasitiko Savivaldybės administracijos direktorė Edita Gudišauskienė. „Mielas visų laukiamas Kalėdų Seneli. Sveikiname jus atvykus į Kauną. Dėkoju, kad atvažiavote iš taip toli ir susitikote su mūsų miesto vaikais. Parvežkite į Suomiją nuoširdžiausius vaikų linkėjimus. Ir žinokite, kad Kaune jūs visuomet labai laukiamas“, – sakė E. Gudišauskienė.

Kalėdų Senelis Kauno miesto savivaldybei taip pat įteikė dovaną – kitų metų simbolį – baltą dekoratyvinį triušį. Jis bus padovanotas Kauno miesto savivaldybės vaikų globos namams.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: