© Turnyro organizatorių archyvo nuotr.

Birželio 13 – 16 d. Kaune, „Ąžuolyno sporto ir sveikatingumo centro“ teniso aikštynuose vyks pirmasis tarptautinis komandinis teniso turnyras Lietuvoje. Keturias dienas dėl nugalėtojų laurų grumsis aštuonios komandos iš Lietuvos, Rusijos, atstovai Baltarusijos ir Estijos. Kiekvienoje jų bus po dvylika sportininkų.

Komandos bus suskirstytos į du pogrupius. Pusfinaliuose vieno pogrupio pirma komanda žaidžia su kito pogrupio antra komanda ir atvirkčiai. Šiame etape lemiamas taškas naudojamas tik dvejetų susitikimuose.

Turnyrą laimėjusi ekipa bus apdovanota ne tik nugalėtojų taurėmis, kurias specialiai šiam turnyrui gamino žinomas stiklo menininkas Edmundas Ugnuraitis, bet ir piniginiu 10 tūkst. litų prizu.

Stebintieji kovas, kuriose iš viso pasirodys beveik šimtas rakečių, tarp kurių yra ir žinomų kiekvienos valstybės sportininkų, galės mėgautis desertais iš braškių.

Dauguma garsių pasaulio teniso turnyrų šiuos gardėsius laiko energingos sporto šakos atpažinimo simboliu. Specialiai renginiui kartu su „Fresh MEals“ restorano šefu Povilu Katiliumi unikalius turnyro desertus pristatys ir trys garsūs Lietuvos tenisininkai – Darius Augustinaitis, Gvidas Sabeckis ir Kasparas Žemaitelis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: