(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Praėjus šv. Kalėdoms ir belaukiant Naujųjų metų, prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ kviečia pasižiūrėti žinomų atlikėjų ir gabių vaikų pasirodymo. Pirmadienį, gruodžio 27-ąją, centre koncertuos Merūnas, Ruslanas, Onsa, Vilius, grupės „Kastaneda“ ir „69 danguje“, šoks lindihopo šokėjai ir gausus „Žvaigždžių mokyklos“ auklėtinių būrys.

Dviejų valandų trukmės kalėdiniame koncerte šoksiantys „Žvaigždžių mokyklos“ mokiniai nekantriai laukia, kada galės parodyti, ko išmoko repeticijų metu. Su Lietuvos žvaigždėmis koncerte šoks net 600 mažųjų mokyklos auklėtinių.

„Tai bus pirmasis vaikų, kurių amžius nuo 5 iki 19 metų, pasirodymas tokiai didelei publikai, todėl visi labai laukia koncerto, į kurį pasikvietė ne tik tėvelius, bet ir mokyklos draugus“, – sakė „Žvaigždžių mokyklos“ rinkodaros vadovas Karolis Ramoška.

Kalėdiniame prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ koncerte, kurį ves pats Kalėdų senelis, kauniečiai ir miesto svečiai išgirs visiems žinomas populiarias dainas bei kalėdinius kūrinius. Koncertą vainikuos grupės „69 danguje“ atlikėjos Karinos Krysko atliekamas „Žvaigždžių mokyklos“ himnas, įrašytas kartu su elektrinio smuiko virtuozu Miroslavu Slaveku Formanu.

„Žvaigždžių mokyklos“ koncertas prasidės pirmadienį13 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: