© promoservice.lt archyvo nuotr.

Šiandien Kaune, prekybos miestelio „Urmas“ teritorijoje, prasidės vienuoliktasis 3×3 turnyras „Naktinis krepšinis“. Renginio organizatoriai žada ne tik gerą kieto krepšinio dozę, bet tikrą gatvės kultūros fiestą.

Pasak turnyro rengėjų, šių metų renginys bus didžiausias per visą turnyro istoriją. Krepšinio aikštelėse jėgas išbandys gerokai virš šimto komandų, gyvai skambės hip hopas, ekstremalius triukus rodys įvairių sporto šakų atstovai, savo sugebėjimus demonstruos graffiti, tatuiruočių meistrai.

Manoma, kad iš viso renginyje apsilankys beveik 4 tūkst. žmonių. „Naktinio krepšinio 2013“ turnyro organizatorių atstovas Žygimantas Naujokas sako, kad į didžiulį renginį šis turnyras per vienuolika metų išaugo nuo renginuko su vienu krepšinio stovu ir vienu didžėjumi.

„Tuomet buvo sugalvota surengti tradicinio KTU Dizaino fakulteto studentų turnyro, skirto dekano taurei laimėti, vakarinę dalį. Iš pradžių turnyre dalyvaudavo tik Dizaino fakulteto, vėliau – viso universiteto studentai, o dabar čia laukiame visų nuo 12 iki 25 metų“, – sako Ž. Naujokas.

Pasak jo, turnyrui padėjo išsiplėsti ne tik aktyvus organizatorių darbas, bet ir kaskart augantis dalyvių bei žiūrovų susidomėjimas.

„Nemažai krepšinio mėgėjų nori bent kartą išbandyti žaidimą naktį, o didelė jų dalis sugrįžta ir kitais metais. Tai įdomu, netradiciška, smagu ir artima gatvės kultūrai į kurią ir orientuojamės“, – sako renginio organizatorių atstovas.

Jauniausieji turnyro dalyviai kovas pradės jau 16 val. Pagrindinis renginys prasidės 21 val., o jį baigti planuojama apie 4 val. ryto.

Specialiai dėl šio renginio buvo pakoreguoti ir Kauno viešojo transporto naktiniai maršrutai – 13N ir 14N troleibusai važiuos pro prekybos miestelį „Urmas“ ir sustos greta esančioje stotelėje „Dainavos poliklinika“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: