(c) Kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Prekybos ir pramogų sostinėje „Kauno Akropolis” spalio 7-8 dienomis įvyks du gyvo garso koncertai, sujungti į bendrą projektą „Žvaigždės Kauno Akropolyje”. „Nuo šiol Kauno Akropolyje kiekvieną mėnesį vyks gyvo garso koncertai. Koncertuoti kviesime dainininkus, atliekančius savo kūrinius tik „gyvai”. Mes pasisakome už kokybišką muziką”, – sako „Kauno Akropolio” valdytojas Vladimiras Kononenka.

Spalio 7 dieną žiūrovų lauks Eurovizijos konkurse Lietuvą atstovavęs Sasha Song (Dmitrijus Šavrovas) su grupe. Koncerte jis pristatys visas savo geriausias dainas ir kelis naujus kūrinius.

Spalio 8 dieną koncertuos unikali violončelistų grupė iš Latvijos „Melo-M” ir Latvijos superžvaigždė Intaras Busulis. „Melo-M” – tai šiuolaikinė violončelistų grupė, grojanti pop ir roko kūrinius, į pagalbą pasitelkdama tik violončeles ir būgnus. Pasak „Melo-M” vadovo Karlio Auzano, grupės stilius – „classical crossower”.

Bilietai į koncertus parduodami nebus, tačiau kvietimus galės gauti kiekvienas Kauno Akropolio lankytojas, apsipirkęs bet kurioje prekybos centro parduotuvėje už 150 litų. Koncertų pradžia bus 22 valandą. Nuo 21 valandos į koncerto zoną, esančią Karmelitų alėjoje, galės patekti tik lankytojai su kvietimais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: