© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kauno miesto taryba patvirtino Kauno plaukimo centro paslaugų įkainius. Kauniečiai ir miesto svečiai naudotis „Girstučio“ komplekse įsikūrusio centro paslaugomis galės nuo liepos mėnesio pradžios.

„Kauno plaukimo centras bus prieinamas kiekvienam kauniečiui. Apsilankymo kainos yra diferencijuotos pagal laiką, paslaugų kiekį ir dažnį, todėl kiekvienas kaunietis tikrai ras priimtiną variantą pagal savo poreikius ir galimybes“, – sakė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, pabrėžęs, jog moksleiviams, studentams, pensininkams, neįgaliesiems ir daugiavaikėms šeimoms bus taikomos itin prieinamos kainos.

Vienkartinis 2 val. trukmės apsilankymas centre su galimybe naudotis baseinu ir pirtimi kainuos nuo 20 Lt (moksleiviams, studentams, pensininkams ir neįgaliesiems – nuo 15 Lt). Mėnesinis abonementas, suteikiantis teisę apsilankyti centre 4 kartus po 2 val., kainuos nuo 50 Lt (nuo 35 Lt moksleiviams, studentams, pensininkams ir neįgaliesiems).

Mėnesinis abonementas, suteikiantis teisę centre lankytis 8 kartus po 2 val., kainuos nuo 75 Lt (nuo 45 Lt moksleiviams, studentams, pensininkams ir neįgaliesiems).

„Džiugu, kad „Girstučio“ kompleksas su didžiuoju baseinu pradeda veikti ir kauniečiai, kaip senais laikais, galės už tam tikrą mokestį paplaukioti, pasportuoti, atsipalaiduoti ir turiningai praleisti laisvalaikį“, – teigė Kauno miesto mero pavaduotojas Stanislovas Buškevičius.

„Žmonėms bus suteikiama galimybė Kauno plaukimo centre praleisti mažiausiai 2 valandas. Palyginimui, kituose miesto savivaldybės valdomuose baseinuose įkainis skaičiuojamas 45 minutėms“, – akcentavo Kauno plaukimo centro vadovas Mindaugas Špokas.
Vasarą plaukimo centras veiks nuo 10 iki 18 val.

Lankytojams visą vasarą galios dienos kaina. Nuo rudens pradžios Kauno plaukimo centras veiks nuo 7 iki 22 val. ir įkainiai bus dalijami į dvi kategorijas: dienos (nuo 7 iki 16 val.) ir vakaro (nuo 16 iki 22 val.).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: