Organizatorių nuotr,

Dalis Kauno miesto centre ir Senamiestyje įsikūrusių kavinių nusprendė aktyviai dalyvauti jau šį penktadienį prasidedančio ir tris dienas truksiančio gyvosios istorijos festivalio „Europa. Napoleonas I Kaune. 1812” renginiuose.

Kauniečiai ir miesto svečiai kviečiami keliauti „Napoleono keliu“ aplankant akcijoje dalyvaujančias maitinimo įstaigas, kurios šia proga paruošė išskirtinius prancūziškus meniu, rinkti antspaudus ir gauti unikalius suvenyrus bei išskirtines nuolaidas bei dovanas.

„Mus labai maloniai nustebino ir nudžiugino Kauno verslininkų palaikymas. Organizuodami renginį net nesitikėjome tokio geranoriškumo“, – pasakojo Kauno turizmo informacijos centro vadovas Sigitas Sidaravičius. – „Aktyvūs ne tik kauniečiai, bet ir Lietuvos smulkieji verslininkai, amatininkai, kurie kad ir pasibaigus registracijai dar vis plūsta pas mus ir prašo leidimų prekybai“.

S.Sidaravičiaus teigimu, renginio metu savo dirbiniai prekiaus daugiau nei 200 amatininkų iš visos Lietuvos.

Kauniečiai ir miesto svečiai keliausiantys taip vadinamu „Napoleono keliu“ kviečiami aplankyti restoranus „Sadutė“, „Bernelių užeiga“, „Senieji rūsiai“ , viešbučio „Park Inn“ restoraną „Diverso“, prancūzišką kepyklėlę „Mon Ami“ bei kavinę „Caffe Mio“. Apsilankiusiųjų šiose maitinimo įstaigose laukia išskirtiniai patiekalai, renginiai, nuolaidos bei dovanos. Be to, pirkėjų apsilankymas bus pažymėtas akcijos antspaudu, o surinkę bent 3 – „Napoleono štabe“, viešbutyje “Park Inn”, galės atsiimti suvenyrinį bokalą su Napoleono šaržu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: