(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Aštuoniasdešimt šeštus veiklos metus skaičiuojanti UAB „Birštono mineraliniai vandenys“ ir Ko ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas 2010 m. vasario 3 dieną prieš „Žalgirio“ komandos rungtynes su Maskvos CSKA, pasirašė susitarimą, kuriuo pratęsė abiejų šalių bendradarbiavimą iki 2012 m. gegužės mėnesio 31 d.

„Esame laimingi turėdami tokį ilgalaikį partnerį, kaip Birštono mineraliniai vandenys. Noriu priminti, kad mūsų partnerystė užsimezgė dar 2004 metais ir nebuvo nutrūkusi nei viename sezone, nors per tą laiką buvo visko, ir pakilimų ir nuopuolių“, – sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Birštono mineralinių vandenų direktoriaus Valentino Lukoševičiaus teigimu, „Vytautas“ yra mineralinis vanduo ypač tinkantis sportuojantiems.

„Mes net neabejodami palankiai žiūrime į sporto ir pačių sportininkų, kurie per varžybas ir treniruotes netenka daug skysčių, rėmimą. „Vytautas“ – daugiausiai mineralinių medžiagų turintis lietuviškas mineralinis vanduo, todėl jį gerti naudinga fizinį krūvį patiriantiems žmonėms“, – sakė Birštono mineralinių vandenų direktorius V.Lukoševičius.

„Žalgiris – tituluočiausia Lietuvos krepšinio komanda, kuriai pastaraisiais metais, kaip niekada reikalingi patikimi ir stabilūs partneriai. Nepaisant ekonominių šalies sunkumų, tokie prekiniai ženklai kaip „Vytautas“ ir „Žalgiris“ išlieka stiprūs ir mylimi daugumos Lietuvos gyventojų. Tai ypač džiugina ir tuo pačiu suteikia tikėjimo, kad kartu galime pasiekti dar daugiau“, – pridūrė su „Žalgiriu“ ir toliau bendradarbiausiančios įmonės vadovas.

Kauno „Žalgirio“ žaidėjams ir toliau bus tiekiamas Birštone išgaunamas natūralus mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“. Iš viso per sezoną „Žalgirio“ krepšininkai išgeria daugiau kaip 13 tonų mineralinio vandens.

Birštono mineralinių vandenų įmonė taip pat teikia paramą Lietuvos krepšinio lygai, moterų krepšinio komandai TEO, Lietuvos galiūnų federacijai ir kt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: