Organizatorių archyvo nuotr.

Kybartų pataisos namų pareigūnai, reaguodami į Kalėjimų departamento Imuniteto skyriaus informaciją, perėmė didelį kiekį nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų ir sulaikė juos bandžiusį perduoti asmenį.

Ketvirtadienį, prie Kybartų pataisos namų atvažiavo automobilis, iš kurio išlipęs įtartinas asmuo per administracinio pastato langą kažką perdavė nuteistajam. Įstaigos pareigūnai, operatyviai atvykę į įvykio vietą, perėmė du lipnia juosta apvyniotus paketus, kuriuos išardę rado 23 mobiliojo ryšio telefonus, 6 modemus, 2 laisvų rankų įrangas, 7 SIM korteles, 4 pakelius sausų mielių, 8 medicininius švirkštus su adatomis, 2 buteliukus tatuiravimo rašalo.

Asmuo, perdavęs nuteistajam draudžiamus turėti daiktus, sėdo į automobilį ir bandė pasišalinti, tačiau pareigūnų greitos reakcijos ir profesionalumo dėka buvo sulaikytas.

Sulaikytas asmuo ir paketai su nuteistiesiems draudžiamais turėti daiktais perduoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnams.

Šiuo metu Kybartų pataisos namuose bausmę atlieka 365 nuteistieji.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: