(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

Vienas perspektyviausių Kauno „Žalgirio“ ir visos Lietuvos krepšininkų Martynas Pocius šį sezoną aikštelėje įrodinėja, ko yra vertas. 23 metų amžiaus gynėjas greitai pritapo prie Gintaro Krapiko žaidimo schemų ir tapo vienu Kauno ekipos lyderių. Nepaisant to, krepšininkas išlieka savimi ir žvaigždės iš savęs nedaro.

Ne vienerius metus už Atlanto praleidęs M.Pocius grįžęs į Lietuvą greitai tapo ne tik svarbiu ramsčiu „Žalgirio“ žaidime, tačiau sulaukė ir didelio aistruolių palaikymo. Aikštėje save visada pilnai atiduodantis gynėjas rankų nenuleidžia ir toliau aktyviai dirba, o turimą trumpą atokvėpio minutėlę dažniausiai skiria ramiam poilsiui.

„Laisvo laiko nebūna daug, nes tenka daug treniruotis, o kai jo turiu, daugiausiai bandau pailsėti. Ilsiuosi namie, kartais nueinu į kokį filmą. Mėgstu įvairią muziką, ne būtinai repą. Esu buvęs keliuose koncertuose, prieš kelis metus apsilankiau „Linkin Park“ koncerte Vilniuje, buvo tikrai smagu. Domiuosi futbolu, gal ne tiek kiek Mantas Kalnietis ar treneris Darius Maskoliūnas, teko jį žaisti Amerikoje vidurinėje, taip pat seku įvykius Formulėje“, – atviravo krepšinio ekspertų akį vis labiau traukiantis talentas.

Šiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone M.Pocius per tris sužaistus mačus vidutiniškai įmetė 15,3 taško, atkovojo 5,3 kamuolio bei atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo. Jis taip pat gavo naudingiausio Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės finalo žaidėjo apdovanojimą.

Apie krepšininką, jo pomėgius ir laisvalaikį žiūrėkite televizijos SPORT1 parengtame reportaže:

httpv://www.youtube.com/watch?v=zIGo2yrNe18

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: