(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Beveik visada, kurdami savo namų interjerą, ieškome, kuo jį papuošti, kokius sudėti paskutinius štrichus, kad mūsų interjeras džiugintų akį ir liudytų iki galo išbaigtą kompoziciją. Ir beveik visada, ieškant sprendimo, mūsų akys krypsta į paveikslus ar kitus meno kūrinius, kurie galėtų tapti mūsų interjerų puošmena. Apie tai, kokius meno kūrinius dera rinktis, kaip juos priderinti prie mūsų interjerų bus pasakojama nemokamoje paskaitoje „Meno kūriniai interjere“, kuri įvyks šį šeštadienį, sausio 9 dieną 12 prekybos centre „Plaza baldai“.

Interjero kūrimas ir meno kūrinių pritaikymas jam – labai subtilus, meninės gyslelės ir tam tikro išmanymo reikalaujantis dalykas, tačiau daugybė žmonių gali savyje tą gyslelę atskleisti ir minėtų žinių įgyti. Šios nemokamos paskaitos metu Senamiesčio klubo „Interjero mokyklos“ dizaineriai supažindins visus susirinkusiuosius apie meno kūrinių ryšį su interjeru, apie kūrinių eksponavimo būdus. Susirinkusieji galės sužinoti, kokiomis ypatybėmis pasižymi abstraktūs tapybos darbai, susipažinti su paprastų žmonių (ne dailininkų) tapybos darbais, sukurtais savo namams. Šių darbų paroda visą sausio mėnesį veiks „Plaza baldų“ centre įrengtoje bibliotekoje, Taikos pr. 141, Kaune.

Parodoje eksponuojami darbai – tai Senamiesčio klubo narių abstrakčiosios tapybos kūriniai, gimę išklausius naują „Interjero mokyklos“ rengiamą interjero dekoravimo kursą „Abstrakčiosios tapybos technikos“. Šį kursą gali lankyti visi, norintieji pasisemti daugiau žinių interjero, dizaino ir architektūros srityse.

Kaip ir visos iki šiol vykusios paskaitos, ši bus visiškai nemokama, o visi susirinkusieji bus vaišinami pyragu ir žaliąja arbata. Išankstinė registracija nebūtina. Daugiau informacijos – interneto svetainėse www.plazabaldai.lt ir www.senamiescioklubas.lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: