(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės ir bendrovių „Mikrovisatos TV“ bei TEO iniciatyva pasiūlyti galimybę Laisvės alėjoje internetu naudotis nemokamai sulaukė didžiulio populiarumo.

„Kai internetas tapo nemokamas, TEO belaidžio interneto vartojimas nemokamose prisijungimo vietose rugsėjį, palyginus su liepa, išaugo du su puse karto“, – sakė telekomunikacijų bendrovės TEO Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius Valdas Kaminskas.

Rugpjūtį ir rugsėjį Kaune prie nemokamo TEO interneto prisijungė beveik 5 tūkst. vartotojų. Prie nemokamo „Mikrovisatos” interneto rugsėjį prisijungė taip pat beveik 5 tūkst. vartotojų, o liepą buvo jungtasi beveik 2000 kartų.

“Kaip ir tikėjomės, nemokamas internetas yra labai aktualus studentams. Pasikeitė ir jungimosi piko laikas. Vasarą daugiausiai prisijungimų būdavo po pietų, dar gana aktyviai jungtasi ir pirmoje dienos pusėje, dabar piko metas yra apie 14 val.“, – teigė „Mikrovisatos TV“ vykdantysis direktorius Mindaugas Anilionis.

Tai, kad studentai aktyviai ieško informacijos, matyti ir iš dienų, kuomet dažniausiai naudotasi „Mikrovisatos“ internetu. Tai buvo rugsėjo 1-9 dienos, mokslo metų pradžia.

TEO Korporatyvinės komunikacijos skyriaus direktorius V.Kaminskas pastebi, kad kauniečiai nemokamo interneto privalumus išnaudoja aktyviau nei vilniečiai „Kaune belaidžio interneto naudojimas auga greičiau nei Vilniuje. Taip yra dėl aktyvesnės komunikacijos Kaune, miesto valdžios palaikymo ir, žinoma, Kauno studentų guvumo “, – mano V.Kaminskas.

Nemokamu „Mikrovisatos TV” internetu galima naudotis Laisvės alėjoje nuo E.Ožeškienės gatvės iki Nepriklausomybės aikštės. TEO nemokamas tinklas veikia Laisvės alėjoje nuo Šv. Archangelo Mykolo bažnyčios iki sankryžos su Savanorių pr. ir Rotušės aikštėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: