© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Artimiausią mėnesį Nemuno saloje bus įkurta sportiniams dviračiams skirta aikštelė. Planuojama, kad naujai įrengtoje erdvėje jau gegužės pabaigoje vyks ir pirmosios BMX sportinių dviračių varžybos.

BMX sporto aikštelę bendrovė „Anoniminių darboholikų klubas” planuojama įrengti Nemuno saloje. Maždaug 50×50 m dydžio rampos bus pastatytos netoli S. Daukanto tilto. Gegužės 31 d. naujoje aikštelėje vyks profesionalios BMX sportinių dviračių varžybos.

„Kauno miesto tarybos kolegijos nariai pritarė sprendimui įrengti aikštelę su sąlyga, jog ji bus naudojama ne tik šiltojo sezono metu, bet ir po jo liks miesto nuosavybe. Tai bus puiki nauja erdvė jaunimo treniruotėms ir sportiniam aktyvumui vystyti. Organizatoriai jau gali pradėti paruošiamuosius darbus varžyboms”, – teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Kolegijos posėdžio metu politikai taip pat atkreipė savivaldybės administracijos dėmesį, jog peržiūrint šių metų arba formuojant kitų metų biudžetą, būtų skirta lėšų šalia Santakos parko įsikūrusiam riedučių parko remontui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: