© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

“Oskarą” pelnęs aktorius Philipas Seymouras Hoffmanas (Filipas Seimuras Hofmanas) sekmadienį buvo rastas negyvas savo bute Niujorke – veikiausiai miręs nuo per didelės narkotikų dozės.

46 metų aktorius, vadintas savo kartos geriausiu ekscentriškų personažų kūrėju, geriausio aktoriaus “Oskarą” pelnė 2006 metais už vaidmenį filme “Kapotė” (Capote). Jis buvo nominuotas dar trims JAV Kino meno ir mokslo akademijos apdovanojimams.

Vieno iš Ph.S.Hoffmano draugų iškviesta policija, atvykusi į aktoriaus namus Vest Vilidžo rajone Manhatane, rado medžiagos, kuri tikriausiai yra heroinas.

“Panašu, kad tai numanomas perdozavimas”, – naujienų agentūrai AFP sakė vienas policijos pareigūnas.

Aktorius buvo rastas ant vonios kambario grindų su švirkštu rankoje, dėvintis šortus ir marškinėlius.

“Dviejuose popieriniuose vokeliuose buvo, kaip manoma, heroino”, – sakė kitas pareigūnas, pridūręs, kad ten nebuvo jokių vaistų piliulių, taip pat nepastebėta ženklų, kad aktorius būtų vartojęs alkoholį.

Aktoriaus palaikų tyrimą planuojama atlikti pirmadienį, nurodė JAV žiniasklaida.

Ph.S.Hoffmanas, per du dešimtmečius trukusią karjerą tapęs vienu iš mylimiausių ir labiausiai gerbiamų aktorių Holivude, su savo partnere kostiumų dizainere Mimi O’Donnell (Mimi O’Donnel) augino tris vaikus.

Trumpame pranešime jo šeima paprašė gerbti jų privatumą, artimiesiems sielvartaujant dėl “tragiškos ir netikėtos netekties”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: