Kaunas.lt nuotr.

Šią savaitę kelininkai ėmėsi Partizanų gatvės remonto. Vienoje šios gatvės atkarpoje bus paklota nauja asfalto danga, įrengtas naujas šaligatvis bei gatvės borteliai.

Kelininkai iš pagrindų sutvarkys Partizanų gatvės atkarpą, esančią tarp prekybos centro „Savas” ir J. Urbšio katalikiškos vidurinės mokyklos.

„Partizanų gatvės būklė yra tikrai prasta. Šioje atkarpoje fiksuojami nemaži žmonių, vykstančių į turgų, prekybos centrą ir mokyklą, srautai. Be to, greta yra daug daugiaaukščių gyvenamųjų namų. Tad šiemet Partizanų g. buvo įtraukta į gatvių priežiūros programą”, – aiškino Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Kelininkai jau pradėjo ardyti šaligatvius, gatvės bortus, vėliau nuims senąjį asfaltbetonio sluoksnį. Prieš keičiant dangą, bus atnaujinti nuotekų tinklai. Be to, prie Partizanų ir Kovo 11-osios gatvių sankryžos planuojama įrengti automobilių statymo vietas.

„Šią savaitę eismas nebus ribojamas, bet kitą savaitę pradėjus kelio dangos remonto darbus, į šią Partizanų g. atkarpą galės įvažiuoti tik vietos gyventojai”, – teigė A. Pakalniškis.

Susisiekimo ministerija tik prieš daugiau nei savaitę patvirtino papildomų Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų, už kurias bus tvarkoma ši Partizanų gatvės atkarpa, skyrimą. Darbus planuojama baigti iki spalio mėnesio pabaigos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: