© puntojazz.lt archyvo nuotr.

Gegužės 10 d., penktadienį kokybiškos muzikos mėgėjus į Kauno gyvos muzikos klubą „PuntoJazz palėpė“ (Kęstučio g 6) vilios muzikinis projektas „Tribute To Jessie J“. Tai talentingos, jaunos dainininkės Dagnos Kondratavičiūtės ir profesionalių muzikantų bendras projektas, kuriame gyvai skamba ryškios britų dainininkės ir dainų kūrėjos Jessie J dainos.

Dagna – daugybės tarptautinių konkursų laureatė, pasirodžiusi ne tik gimtojoje Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Baltarusijoje, Italijoje, Vokietijoje, Makedonijoje bei Bulgarijoje.

Maždaug prieš pusantrų metų dainininkė pradėjo savarankišką solinę karjerą ir jau yra išleidusi kelias savo solines dainas („Tonight‘s Amazing“, „Music“, „For your Love“), kurias groja tiek Lietuvos, tiek užsienio radijo stotys.

Koncerte skambės muzikantų kurtos aranžuotės pagal paskutinį Jessie J koncertą „iTunes“ festivalyje. Renginio metu atlikėjai akomponuos Andrius Murencevas, Liutauras Janušaitis, Domas Žostautas, bei Jonas Lengvinas. Pasak DAGNOS, Jessie J programą ji pasirinko dėl simpatijų ir pagarbos atlikėjai bei jos kūrybai.

„Ji tiesiog man labai patinka: jos dainos, elgesys scenoje, vokalinė technika, sklindanti charizma, charakteris, raiška. Ji tiesiog kitokia, savita. Daugelis sako, kad esu panaši į šią dainininkę išoriškai, tačiau, manau, panašumo turime ir muzikine prasme. Mums abiems patinka gyvi, akustiniai pasirodymai, patinka ieškoti įdomesnės atlikimo technikos, patinka improvizuoti“, – teigia vienam vakarui į Jessie J persikūnysianti Danga Kondratavičiūtė.

Grupė žada, kad šeštadienio vakarą „PuntoJazz palėpėje“ praleisti pasirinkę projekto „Tribute To Jessie J“ klausytojai neabejotinai patirs teigiamų emocijų, jus nuo scenos sklindančią energiją ir mėgausis žinomais hitais bei smagiu vakaru.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: