Asmeninio archyvo nuotr.

Viskas paprasta, kaip du kart du. Kiek neturi? Taigi, tu dirbi tam teisingumui, nes jis tau naudingas. Nieko nesakai „prieš“ sistemą. Ji gera, va Viktorui ir milijonų kiek primetė, per ES fondus, kam skųstis? Demokratija, laisvė, lygybė, brolybė. Neringai irgi nuskilo – teisėja, oi, kaip jį vykdė teisingumą, net į galvą nešovė kovoti prieš – kaip vėliau paaiškėjo – neteisingą teisingumą.

Kam kovoti? Toks atlyginimas. Bet vėliau viskas pasikeitė, kodėl? Nes abiems nepatiko, kad ėmė tas teisingumas ir nusprendė atimti dalį to uždirbto (iš teisingumo) kapitalo. Nu ir prasidėjo – kaip cirke: kaltinimai papirkta, korumpuota sistema. Tai ko anksčiau nereikėjo kovoti? Kam ilgus metus reikėjo ją palaikyti? Kodėl nešovė į galvą anksčiau sukilti. Nes tai buvo naudinga. Dabar – ne. Ir tai vienintelė kovotojų su vėjo malūnais priežastis. Rėmėt netobulumą, neteisingą sistemą – tai jus be teismo reikėtų teisti, nes paprasti žmonės nei jos remia, nei iš jos milijonus ima.

Bet gi čia Lietuva – kas tai supranta. Tik maža dalis protingesnių. O kiti tarnauja atsimetėliams. Ir tampa jų sukurtos sąmokslo teorijos dalimi. Nebūkit kvaili – kas kovojo – nuo Jėzaus iki Lenino – tas griauna sistemą, o ne kraunasi iš jos, ir tik tada, kai nukenčia, jau atsimeta, neva sistema bloga.

Dar galima suprasti tokį neadekvatų žmogų kaip Gražulis – jam su kažkuo visada negerai. Dažniausiai su juo pačiu. Bet jis nuoširdžiai kovojo nuo pat pradžių. Nes kitaip užsidirbti nemokėjo. Visi radikalai suprantami. Bet ne tie, kas sočiai iš lovio rijo, o dabar vaidina nuskriaustuosius, kurie šiltuose kraštuose šildosi, arba šaltoje Maskvoje, bet taip, kaip nė vienas iš mūsų nesišildys.

Nustokit suvokti šiuos žmones kaip aukas – mes čia aukos. Juokingi tie politikai, kurie tyliai siurbia valstybę, o po to, kai juos išmeta iš šiltų postų – pradedi putoti.

Tokių niekas negerbia. Jei kovoji – tai kovok nuo pradžios iki galo. O dabar – dabar jau reikia teisti, atimti visas privilegijas ir baigti tyčiotis iš Lietuvos. Kalėjime tie milijonai irgi leis gyventi geriau nei pusė Lietuvos gyvena laisvėje. Atsibuskit, žmonės. Nėra čia šventų, yra tik tokie, kurie pasinaudojo jūsų kvailumu. Ir toliau naudojasi.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: