ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams. Nebandykite to pakartoti.

Daugelis yra girdėjęs šiurpias istorijas apie vampyrus, kurie geria žmonių kraują. Šiuo metu yra gausybė knygų ir filmų, kurie sudomina vis daugiau skaitytojų ir žiūrovų. Kartais pasakos virsta realybe ir Teksaso valstijoje gyvenanti porelė turi kuo nustebinti.

Ostino mieste gyvenantys Lea ir Timas išgarsėjo dėl gana keistų pomėgių, kuriuos supras tikrai ne kiekvienas. Ši pora save laiko šiuolaikiniais ,,vampyrais“, kurie neatsisako paskanauti vienas kito kraujo.

Lea yra dvidešimties metų fetišo modelis, o jos vaikinui šiuo metu yra trisdešimt vieneri. Pora susipažino prieš dvejus metus vampyrų festivalyje ir iškart pajuto ,,tamsos ryšį“, kuris greitai leido paragauti vienas kito kraujo. Tai buvo meilė ne iš pirmo žvilgsnio, bet iš pirmo įkandimo.

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (5)

Vampyrų pora maitinasi vienas kito krauju. Jie reguliariai geria kraują tiesiai iš žaizdos arba iš taurių ir vadina vienas kitą grafu ir grafiene. Pora praktikuoja vampyrizmą ir teigia, kad jaučia vienas kitą.

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (6)

Timo teigimu, kraujo gėrimas yra malonesnis už lytinius santykius. Geriant kraują jis jaučia kitą asmenį visiškai kitokiu lygmeniu, kurio neįmanoma paaiškinti žodžiais. Keitimasis krauju suteikia didžiulės energijos ir jaučiamas stiprus galios antplūdis, toks jausmas neva geresnis už kai kuriuos kitus malonumus.

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (2)

Vaikinas yra išsiskyręs ir turi trejų metų sūnų, kurį planuoja taip pat įtraukti į savo kultą, jei tik jis jaus tam potraukį. Pora šiuo metu svajoja apie vampyriškas vestuves ir nori įtvirtinti savo santykius.

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (3)

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (1)

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (4)

Love-At-First-Bite-Vampire-Couple-Suck-Each-Others-Blood (7)

Taip pat skaitykite: „Eutanazijos Bažnyčia“ kviečia tapti naujais tikinčiaisiais (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: